Al doilea amical câştigat de FC Zalău

Fotbaliştii de la FC Zalău s-au impus sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2 – 1, în faţa echipei FC Municipal Baia Mare, liderul Seriei Sud din Liga a IV-a maramureşeană. În ciuda faptului că au jucat pe un teren destul de greu, jucătorii pregătiţi de Marius Paşca au făcut o primă bună, marcând de două ori în poarta echipei adverse.

Scorul a fost deschis de Mihai Bode, în minutul 32, după o pasă primită de la Codruţ Ardelean, iar şapte minute mai târziu, Codruţ Ardelean a înscris pentru 2 – 0, după o pasă primită de la celălalt atacant, Andrei Bălan.
La pauză, antrenorul Marius Paşca a shimbat portarii, introducându-l în teren pe Alexandru Gudea, în locul lui Claudiu Chiş, iar în minutul 60 a efectuat toate celelalte schimbări. Până la final, gazdele au reuşit să reducă din handicap, în minutul 76, prin Petre Ardelean.
Partida putea să se încheie chiar la egalitate, însă Iaţu a ratat o lovitură de pedeapsă pentru gazde, în ultimul sfert de oră.
„A fost un meci util, chiar dacă am jucat pe un teren destul de greu. Au fost şi părţi bune, dar şi momente în care am greşit. E bine că am câştigat, dar cel mai mult contează antrenamentul”, a declarat Marius Paşca.
Următorul meci de verificare pentru FC Zalău este programat marţi, de la ora 15, la Cluj, împotriva echipei Sănătatea.
Pentru FC Zalău este a doua victorie în partidele amicale, după ce a câştigat miercuri, în Ungaria, cu scorul de 4 – 3 amicalul cu Olimpia Satu Mare. Vă reamintim că primul amical din acest an a fost pierdut de echipa zălăuană, 0 – 5 cu Universitatea Cluj.
FCM Baia Mare: Lovasz – Gherghel, Ignat, Lazăr, Szentlaszloi, Giurgiu, Hodor, Ernst, Răduneaţă, R. Ardelean şi Feraru. Au mai evoluat: Iura – Urs, Toma, Iaţu, Brata, P. Ardelean, Mateiaş şi Vanca. Antrenor: Ioan Onciu
FC Zalău: Chiş – Anghel, Cosma, Bulz, Ionaşcu, Maior, Stanciu, Sabou, Bode, Bălan şi C. Ardelean. Au mai evoluat: Gudea – Gorga, Cherecheş, Balint şi Lung. Antrenori: Marius Paşca (principal), Cristian Oros (secund)

Leave a Comment