Adversari din Slovacia şi Ungaria pentru HC Zalău

Revenită din stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei, unde a susţinut trei jocuri de verificare în compania formaţiilor Corona Braşov şi SCM Universitatea Craiova, Handbal Club Zalău participă la finalul acestei săptămâni la primul turneu de pregătire din acestă vară. Formaţia condusă de Gheorghe Tadici va evolua la o competiţie organizată în localitatea ungară, Kisvarda, la care, alături de echipa organizatoare şi cea zălăuană vor mai fi prezente slovacele de la Iuventa Michalovce şi formaţia NKSE Elore Bekescsabai.
„În primele turnee, le voi da posibilitatea să joace câte 30 de minute tuturor handbalistelor pe care le avem în lot, după care vom încerca să creionăm echipa de bază. Avem un lot alcătuit din 16 jucătoare. Probabil, ar mai fi fost nevoie de două, dar, până în iarnă vom merge în această componenţă”, ne-a precizat Tadici.
HC Zalău va susţine primul meci împotriva formaţiei ungare, NKSE Bekescsabai, partidă programată la ora 12:45 (ora României), iar de la ora 16, este programat duelul cu Iuventa Mihailovce. Ultimul joc pentru zălăuance este programat mâine, la ora 12.
În perioada 11 – 13 august, formaţia zălăuană va participa la un turneu în Bistriţa, după care va organiza „Cupa Consiliului Judeţean”, în perioada 19 – 20 august. O săptămână mai târziu, va urma un nou turneu, la Cluj-Napoca, iar ultima competiţie de verificare va fi la Bekescsabai, în intervalul 3 – 4 septembrie.
Prima etapă din noul sezon al Ligii Naţionale este programată în 11 septembrie.

One Thought to “Adversari din Slovacia şi Ungaria pentru HC Zalău”

  1. Anonim

    5 august, ora 12:45 – HC Zalău-NKSE Elore Bekescsabai 20-21 (10-9)
    5 august, ora 16:00 – HC Zalău-Iuventa Michalovce 21-26 (9-9)
    6 august, ora 12:00 – HC Zalău-Kisvardai KC 25-27 (11-15)

Leave a Comment