Adrian Gontariu, universal CSVM Zalău: „Încă nu practicăm jocul pe care ni-l dorim cu toţii”

Volei Municipal Zalău a revenit pe podiumul Diviziei A1 după punctul obţinut luni, pe terenul liderului Arcada Galaţi. Zălăuanii au condus cu 2 – 1 la seturi şi au avut 10 – 7 în decisiv, însă, în cele din urmă, gazdele s-au impus cu 15 – 13 în tie-break. A fost o partidă extrem de echilibrată, cu greşeli neforţate din partea ambelor echipe, dar şi cu momente bune. Universalul Zalăului, Adrian Gontariu, a avut multe atacuri reuşite, în comparaţie cu partidele de la Craiova şi Steaua, însă, jocul pe centru a fost problema în multe momente, tocmai de aceea, în actul secund, antrenorul Marian Constantin l-a înlocuit pe ucraineanul Mikola Rudnytskyi cu Vlad Cuciureanu.
Gontariu consideră că echipa zălăuană ar fi putut obţine mai mult de la acest meci, chiar dacă Arcada are, poate cel mai bun lot din actualul sezon al Diviziei A1.
„A fost un meci cu încărcătură psihică foarte mare, de aceea s-au şi făcut multe greşeli neforţate din partea ambelor echipe. Trebuia să profităm mai mult de greşelile lor, să fim mai concentraţi. Trebuia şi puteam să câştigăm meciul cel puţin cu 3 – 2. Îmi pare rău că încă nu practicăm jocul pe care ni-l dorim cu toţii, dar avem din ce în ce mai multă stabilitate în evoluţie. Sper să practicăm jocuri din ce în ce mai bune”, a declarat universalul Adrian Gontariu.
32 de puncte a făcut Adrian Gontariu în jocul de la Galaţi, iar următorul a fost secundul Karel Lintz, cu 17 puncte. De la formaţia gălăţeană, cel mai bine a punctat secundul Bojan Janic, care a făcut 20 de puncte.
Sâmbătă, în cadrul etapei a XVIII-a, Volei Municipal va primi vizita Unirii Dej, meciul fiind programat la ora 18, în Sala Sporturilor.

Leave a Comment