Adrian Feher, libero CSVM Zalău: „Puteam obţine o victorie în patru seturi la Constanţa”

Volei Municipal Zalău a avut cel mai slab început de sezon din ultimii ani, pierzând primele două partide din campionatul Diviziei A1. Vicecampioana a cedat în prima etapă cu scorul de 2 – 3 pe teren propriu în faţa formaţiei Arcada Galaţi, iar vineri a pierdut cu acelaşi scor duelul susţinut în deplasare, pe terenul campioanei Tomis Constanţa.
Evoluţie echipei în jocul de la Constanţa a fost mai bună decât în runda inaugurală, însă zălăuanii au făcut câteva greşeli la serviciu în finalul tie-break-ului, permiţându-le gazdelor să se desprindă decisiv.
„Jocul de la Constanţa a fost unul extrem de disputat, în care noi am avut avantaj în seturile patru şi cinci, dar, din păcate, nu am reuşit să câştigăm nici unul dintre ele. Diferenţa a fost făcută de greşelile individuale pe care le-am făcut. Cu mai multă concentrare, cred că puteam obţine o victorie în patru seturi. Până la urmă, este bine că am câştigat un punct pe terenul campioanei”, a declarat libero-ul Zalăului, Adrian Feher.
De cealaltă parte, antrenorul Tomisului, Martin Stoev, consideră că echipa sa putea obţine o victorie mai clară în faţa Zalăului. „Nu suntem în forma optimă la ora actuală, pentru că nu am reuşit să facem o pregătire aşa cum ne doream, cu mai multe antrenamente şi mai multe meciuri de pregătire. Echipa creşte în exprimare de la un meci la altul, iar acest lucru mă bucură. M-a nemulţumit faptul că în setul al treilea, la scorul de 19 – 16, am comis mai multe erori simple. Altfel, am fi putut obţine o victorie mai clară, în patru seturi. Totuşi, victoria rămâne victorie şi ne bucurăm pentru ea”, a precizat tehnicianul bulgar.
În etapa a II-a a Diviziei A1 s-au mai înregistrat rezultatele: Volei Club Caransebeş – CSM Bucureşti 3 – 1, VCM LPS Piatra Neamţ – SCMU Craiova 2 – 3 şi CS „U” Cluj – Unirea Dej 2 – 3. Luni seara este programat meciul dintre Dinamo Bucureşti şi Ştiinţa Explorări Baia Mare, iar marţi după-amiaza va avea loc duelul dintre Arcada Galaţi şi Tricolorul Ploieşti.

Leave a Comment