Adrian Feher, libero CSVM Zalău: „Cu această victorie, s-a relansat finala campionatului”

2 – 1 în favoarea Craiovei este scorul la general în finala campionatului Diviziei A1 la volei masculin. După 2 – 0 la finalul primelor două partide, disputate pe terenul formaţiei oltene, Volei Municipal Zalău s-a impus cu scorul de 3 – 2 luni seara, pe teren propriu, în meciul trei al finalei. Oaspeţii au condus cu 2 – 1 la seturi şi cu 4 – 1 în setul decisiv, după care, rolurile s-au inversat, iar Zalăul a jucat aproape fără greşeală până la final, câştigând 14 puncte, în timp ce oaspeţii, doar două.
„Cu această victorie, s-a relansat finala campionatului. Am practicat un joc destul de bun şi am avut puterea să revenim de la 1 – 2. Echipa din Craiova mai avea nevoie de un singur set pentru a deveni campioană, dar nu a avut puterea să o facă în această seară (luni, n.r.). Sperăm ca Universitatea Craiova să nu câştige nici în meciul patru şi să ajungem în finala cu numărul cinci. Va câştiga echipa care va fi mai puternică din punct de vedere psihic”, a declarat libero-ul Zalăului, Adrian Feher.
Finala continuă marţi seara, cu meciul patru, programat la ora 19:30, în Sala Sporturilor din Zalău.
Dacă scorul va deveni 2 – 2 la general, partida decisivă este programată vineri, 29 aprilie, începând cu ora 17, în Sala Sporturilor din Craiova.

Leave a Comment