A refuzat SCM Zalău pentru Unirea Dej

Deşi SCM Zalău a ratat obiectivul propus la începutul sezonului – promovarea în Liga a II-a, conducerea clubului nu a renunţat la serviciile antrenorului Cristian Lupuţ, acesta rămânând pe banca tehnică şi pentru campionatul următor alături de preparatorul fizic, Sergiu Moga.

Cele două părţi s-au înţeles în privinţa continuării colaborării cu câteva etape înainte de finalul play-out-ului, însă, oficialii clubului zălăuan au avut şi alte variante în primăvara acestui an. Pe lista conducerii clubului s-a aflat şi Dacian Nastai, cel care a mai colaborat cu Ioan Gurzău la FC Silvania, în Liga a II-a şi la Sportul Şimleu Silvaniei, în Liga a III-a. Antrenorul sătmărean nu a dat, însă, curs ofertei clubului zălăuan, motivând că doreşte să continue la echipa secundă a FCSB-ului şi la cea de Under 19. În cele din urmă, Dacian Nastai a ajuns la Unirea Dej, formaţie ce activează în Liga a II-a, acesta înlocuindu-l pe Dragoş Militaru.

„Am ales Unirea Dej deoarece este un proiect într-o continuă dezvoltare, în care sunt angrenați profesioniști la toate nivelurile și oameni care iubesc fotbalul. Discuțiile avute cu conducerea, la care s-a adăugat și întâlnirea finală, decisivă de altfel, cu domnul primar Costan Morar, m-au făcut să iau hotărârea de a face parte din acest proiect”, a declarat Dacian Nastai.

Unirea Dej a promovat în Liga a II-a în urmă cu doi ani, după o finală chiar cu SCM Zalău, câştigată de dejeni în ultimele secunde.

SCM Zalău a încheiat pe primul loc în play-out sezonul regulat. La turneul de baraj pentru promovarea în Liga a II-a s-au calificat FC Bihor şi Gloria Bistriţa-Năsăud, însă niciuna nu a reuşit să promoveze în eşalonul superior. La turneul de baraj au mai participat ocupantele primelor două locuri din Seria a IX-a: Corvinul Hunedoara şi Unirea Ungheni. În Liga a II-a a promovat Corvinul Hunedoara.

 

2 Thoughts to “A refuzat SCM Zalău pentru Unirea Dej”

  1. […] Deşi SCM Zalău a ratat obiectivul propus la începutul sezonului – promovarea în Liga a II-a, conducerea clubului nu a renunţat la serviciile antrenorului Cristian Lupuţ, acesta rămânând pe banca tehnică şi pentru campionatul următor alături de preparatorul fizic, Sergiu Moga. Cele două părţi s-au înţeles în privinţa continuării colaborării cu câteva etape înainte de finalul play-out-ului, însă, oficialii clubului zălăuan au avut şi alte variante în primăvara acestui an. Pe lista conducerii clubului s-a aflat şi Dacian Nastai, cel care a mai colaborat cu Ioan Gurzău la FC Silvania,… Citeste mai mult […]

  2. […] Deşi SCM Zalău a ratat obiectivul propus la începutul sezonului – promovarea în Liga a II-a, conducerea clubului nu a renunţat la serviciile antrenorului Cristian Lupuţ, acesta rămânând pe banca tehnică şi pentru campionatul următor alături de preparatorul fizic, Sergiu Moga. Cele două părţi s-au înţeles în privinţa continuării colaborării cu câteva etape înainte de finalul play-out-ului, însă, oficialii clubului zălăuan au avut şi alte variante în primăvara acestui an. Pe lista conducerii clubului s-a aflat şi Dacian Nastai, cel care a mai colaborat cu Ioan Gurzău la FC Silvania,…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment