Încă un ungur la campioana României

Încă un ungur la campioana RomânieiRemat Zalău l-a transferat pe trăgătorul secund Zoltan Mozer

Conducerea clubului Remat Zalău a ajuns vineri la un acord cu jucătorul maghiar Zoltan Mozer, voleibalist ce evoluează pe postul de secund.

Născut în 1982 şi cu o talie de 1,92 m, Zoltan Mozer va fi al doilea jucător de naţionalitate maghiară din lotul echipei zălăuane, primul fiind Peter Nagy, care a ales să evolueze şi în sezonul următor pentru campioana României. În sezonul trecut, Rematul i-a mai avut în echipă şi pe Nemeth Szabolcs şi Andras Geiger, tot jucători de naţionalitate maghiară.

Revenind la noua achiziţie a clubului zălăuan, Mozer, care este jucător de bază în naţionala Ungariei, a evoluat ultima oară la formaţia austriacă Hypo Tirol Innsbruck, cu care a evoluat şi în Liga Campionilor, clasându-se pe locul cinci în urmă cu doi ani. Aşa cum a precizat şi domnul Ciupe de atâtea ori, ne dorim să aducem jucători tot mai valoroşi de la un an la altul. Având în vedere că în acest an ne dorim să facem o figură mai bună decât în sezonul trecut avem nevoie de jucători care au mai evoluat şi în sezonul trecut în Liga Campionilor. Mozer este un jucător care a mai evoluat la acest nivel şi cu siguranţă v-a aduce un plus în jocul echipei noastre, a declarat team-managerul Cristian Ciobănescu.

Conducerea clubului Remat Zalău se află în discuţii avansate şi cu un ridicător, al cărui nume, foarte probabil, va fi anunţat în cursul zilei de azi.

Leave a Comment