16 sportivi de la Terra Kid Zalău, medaliaţi la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de la Brăila

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional s-a desfăşurat la Brăila, fiind prezenţi 170 de sportivi de la 23 de cluburi din România. CS Terra Kid a participat cu o delegaţie formată din 16 sportivi, care au concurat la cadeţi, juniori, tineret şi seniori.

La cadeţi, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Alexia Niţă, care a devenit triplă campioană naţională, obţinând aurul în probele de kata, kumite şi fukugo. Tot la cadete, echipa formată din Luca Chirică, Cătălin Mârşovină şi Dragoş Ciobănaş a obţinut aur la kata şi bronz la kumite. Luca Chirică a mai obţinut două medalii de argint (kata şi enbu masculin) şi un bronz la kumite individual, în timp ce Mârşovină a mai cucerit un argint la enbu masculin.

Juniorii Andrei Florian, David Anisoiu şi Eduard Vâlcelean au câştigat aurul la kumite echipe, iar Iris Dobre a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la kata individual. David Anisoiu a mai obţinut două bronzuri la enbu mixt şi enbu masculin, iar Eduard Vîlcelean, un bronz la enbu masculin.

La tineret, cele mai bune rezultate le-a obţinut Antonia Iacob, un argint la kata şi trei medalii de bronz la kata echipe, fukugo şi enbu mixt. Natalia Dobrescu a cucerit o medalie de argint la fukugo, iar Maria Tudose, un bronz la kata echipe.

Terra Kid a obţinut două medalii de aur şi cu echipa de seniori alcătuită din Cristian Duţă (antrenorul clubului), Rareş Mayer şi Vlad Popescu, în probele de kata echipe şi kumite echipe. Antrenorul Cristian Duţă a mai obţinut două medalii de aur la enbu mixt şi enbu masculin, dar şi un argint la kata. Tot la seniori, Ilena Benescu a obţinut un aur la enbu mixt, Ana Popescu, aur la kumite, iar Rareş Mayer, un argint la fukugo şi un bronz la kata.

În urma Naţionalele de la Brăila, cât şi a Naţionalele desfăşurate în luna iunie la Poiana Braşov a fost alcătuit lotul României pentru Campionatul European ce va avea loc în 28 – 31 octombrie, la Belgrad. Terra Kid Zalău va participat cu 17 sportivi, din delegaţie făcând parte şi Iulia Cliţan, calificată la două probe în urma rezultatelor obţinute la Poiana Braşov.

Leave a Comment