Zalău: un tânăr a atacat o femeie pe strada Gheorghe Doja

Un bărbat de 32 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de luni spre marţi, de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliția municipiului Zalău, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Cel în cauză va fi prezentat astăzi în fața judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Luni, 10 mai la ora 23, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că o femeie a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Fapta ar fi fost comisă pe strada Gheorghe Doja din municipiu. Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică, împreună cu o echipă de jandarmi, au prins în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de spre un tânăr de 32 de ani, din municipiul Zalău. Din probatoriul administrat de poliţişti s-a stabilit că tânărul, în timp ce se afla pe strada menționată ar fi observat o femeie merge ape trotuar, moment în care, prin violenţă, i-a smuls geanta în care avea bani, dar şi alte bunuri, după care a fugit. Prejudiciul în valoare de aproximativ 5.500 lei a fost recuperat integral. În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cel în cauză a fost reţinut şi încarcerat în arestul inspectoratului, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de aretare preventivă, sub aspectul comiterii infacţiunii de tâlhărie calificată. Cercetările continuă pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale. 

4 Thoughts to “Zalău: un tânăr a atacat o femeie pe strada Gheorghe Doja”

 1. Anonim

  Bine, bine, dar ce caută femeia singură pe stradă, la ora aceea, cu mulți bani asupra ei, cãnd circulația persoanelor este oprită. Și dacă ești medic te duci la intervenție cu mașina.

  1. Transilvan

   Ce conteaza? Conditiile enumerate de tine (singura pe strada, la o anumita ora, cu bani in geanta) o scot in afara legii? O fac paria care poate fi atacata si jefuita de oricine? Oare ce ‘lokum’ au unii in cap?

 2. Altu

  Poate vinea de la lucru,iar banii sa fie salariul

 3. Vasile

  Despre accidentul de munca din 10 mai nu scrieți nimic…?

Leave a Comment