Webinar hybrid online și gratuit – REINVENT HoReCa

În contextul pandemiei COVID-19, domeniul HoReCa rămâne în continuare unul dintre cele mai afectate, iar soluția este reinventarea. Așadar, la inițiativa celor de la INiZIO România, în data de 25 februarie va avea loc webinarul hybrid online și gratuit, REINVENT HoReCa.

Evenimentul se adresează antreprenorilor din domeniul HoReCa, mai cu seamă celor din Centrul Transilvaniei, județele: Cluj, Bihor, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Alba și Mureș. Iar prin intermediul celor 13 invitați care activează în industrie mai mult de 10 ani, vor fi abordate următoarele subiecte:

  • Hoteluri & Unități de cazare – perspective noi de evoluție;
  • Bucătărie & Restaurante (F&B) – reinventarea pe timp de criză;
  • Siguranța sanitară în pandemia Covid – implementarea sistemelor de prevenție și protecție, special concepute pentru HoReCa;

Reinvent HoReCa by INiZIO este menit să fie prezent regional şi local, devenind o voce comună a intereselor antreprenorilor şi dezvoltând un dialog important în industria HoReCa. Principalele direcţii de activitate vor fi:

  • Setarea tendinţelor şi noutăţilor profesionale din domeniu;
  • Crearea de parteneriate strategice cu ONG-uri specializate şi autorităţi, pe proiecte de dezvoltare, informare, educaţie şi promovare.

Experiența specialiștilor participanți la webinar este oportună și necesară pentru reinventarea sectorului HoReCa. Agenda webinarului care va începe joi, 25 februarie, începând cu ora 11:00, va fi următoarea:

Panel 1 (45 min) – Hotel & Unități de cazare:

  • Călin Ile, Președinte FIHR și Director General @ IBIS Timișoara
  • Zsolt Torjai, General Manager @ Hampton by Hilton, Cluj
  • Anamaria Ștefănuțiu, General Manager @ Hotel Boutique Roser House, Bistrița
  • Ștefan Balaur, COO @ Continental Hotels, România

Panel 2 (45 min) – Bucătărie & Restaurante (F&B):

  • Chef Cezar Munteanu, București
  • Chef Roland Suciu @ Restaurant Baracca, Cluj
  • Chef & Owner Jonas Schaefer @ Valea Verde Retreat Transylvania, Mureș
  • Chef & Owner Eugen Pocian @ Restaurant Corsarul, Oradea
  • Cristian Găvan, General Manager @ Conacul Secuiesc, Alba

Panel 3 (45 min) – Siguranță sanitară în pandemie COVID:

  • Cătălin Mihăiescu, Cluster Division Manager Institutional RO, UA & BG @ ECOLAB
  • Constantin Danciu, Development Manager @ Hygienium România
  • Ramona Tomuța, Expert HACCP, Oradea
  • Anca Văcărencu, Director @ ACCACIA Elite Hoteliere, București

Gazda webinarului va fi Hajnal Komos de la INiZIO România. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de facebook INiZIO și va putea fi vizionat gratuit pe canalul public YouTube, după terminarea sesiunii live.

Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați pe adresa de email: office@inizio.ro

Pagina evenimentului este: https://fb.me/e/23bMz1Tu3

Leave a Comment