Vrei un dormitor nou? Pregătește-te de Black Friday 2020 și vezi oferte incendiare!

Știm cu toții cât de important este dormitorul în viața noastră de zi cu zi, fiind locul în care ne petrecem o bună parte a timpului și deci, a vieții noastre. După o zi plină în care am desfășurat activități diverse, am mers la muncă, am făcut shopping, am gătit, ori ne-am antrenat, avem nevoie să simțim că ne odihnim și ne relaxăm corpul pe deplin.

Tocmai de aceea dormitorul ar trebui să fie una dintre încăperile locuinței căreia să îi acordăm atenție sporită atunci când o amenajăm. Somnul într-un spațiu amenajat corespunzător și armonios își va spune cuvântul, iar efectele benefice se vor reflecta în atitudinea noastră, în nivelul de energie, dar și în rezultatele obținute în toate acțiunile pe care le întreprindem.

În perioada 13-16 noiembrie 2019, perioadă care se suprapune cu startul reducerilor de Black Friday în anul anterior, se pare că Dedeman s-a detașat cu succes în rândul celor mai căutate magazine din România de către cumpărătorii nerăbdători, conform datelor înregistrate de către site-ul Catalomat.ro. Astfel, Dedeman a ocupat primul loc în topul magazinelor cu reduceri și oferte remarcabile de care românii s-au bucurat. Lanțul de magazine Dedeman s-a extins din ce în ce mai mult în ultimii ani, ajungând în multe orașe din țară și fiind mereu aproape de preferințele clienților prin articole care mai de care mai variate, calitative și la prețuri accesibile.

Se pare că și anul acesta, ediția Dedeman Black Friday 2020 pregătește clienților săi oferte și reduceri neașteptate la toate categoriile de produse comercializate: mobilier, scule și unelte, electrocasnice, construcții, instalații termice, sanitare și electrice, dar și decorațiuni, articole de amenajare a casei și multe altele. Fii la curent cu reducerile din Dedeman Black Friday catalog de oferte și descoperă de Black Friday oferte incredibile, de care să te bucuri împreună cu familia ta!

Pentru un dormitor armonios, în primul rând ia în calcul spațiul disponibil din încăperea în care dorești să-ți amenajezi dormitorul. Doar așa vei putea căuta exact acele piese de mobilier care se îmbină perfect cu spațiul, pentru a nu da un aer aglomerat dormitorului. Deși de multe ori ne gândim mai întâi de toate la mobilier, iată că de data aceasta trebuie să măsurăm și să vizualizăm ceea ce ne permite spațiul disponibil să cumpărăm.

În al doilea rând, poți avansa și te poți gândi la ce piese de mobilier dorești să îți achiziționezi. Desigur că poți începe cu un cadru de pat, luând în calcul dimensiunea acestuia, materialul din care este executat, culoarea și forma sa. În plus de asta, cadrul de pat trebuie asociat cu o somieră rezistentă, dar și o saltea potrivită nevoilor tale.

Pentru a-ți alege somiera potrivită, trebuie să știi că există mai multe tipuri, și anume: somieră fixă tapițată, somieră cu arc, somieră cu lamele elastice și somieră cu mecanism de relaxare.

Somiera fixă tapițată este mai potrivită pentru o saltea cu arc continuu sau împachetat și are ca avantaje: stabilitatea, susținerea corectă anatomică a coloanei vertebrale, amortizarea mișcărilor bruște. Somiera cu arcuri este potrivită pentru același tip de saltea ca și cea fixă tapițată, asigurând susținerea anatomică a corpului și având un grad ridicatde confort. Somiera cu lamele elastice este indicată atunci când achiziționezi și o saltea din spumă cu memorie sau una din latex natural. Aceasta are o stabilitate și amortizare ridicate, conferă senzația de elasticitate și contribuie la relaxarea tensiunilor musculare, susținând coloana vertebrală. Somiera cu lamele elastice și mecanism de relaxare este din ce în ce mai căutată, datorită avantajului de a fi reglată manual sau electric. Trebuie să ai în vedere că salteaua porivită pentru o astfel de somieră trebuie să fie una foarte flexibilă și adaptabilă somierei. Beneficiile sale sunt următoarele: susținere și flexibilitate, elasticitate și relaxare sporită.

În al treilea rând, pentru a te putea bucura și de o lampă elegantă în a cărei lumini calde să răsfoiești o carte, poți achiziționa și noptiere, iar astfel asiguri și un mic spațiu de depozitare care să-și fie mereu la îndemână. De asemenea, poți lua în calcul un mobilier pe care să poți așeza televizorul dacă dorești să păstrezi TV-ul în cameră. Iar dacă preferi ca garderoba să fie în aceeași cameră, poți achiziționa și un șifonier încăpător.

Nu în ultimul rând, te poți orienta și către articole de decor și amenajare, cum ar fi: plante, dacă iubești un strop de viață în dormitor, un covoraș de o culoare armonioasă, tablouri sau alte obiecte de artă, tabureți, și desigur, draperii care să confere un aspect plăcut vizual. Poți fi inventiv și poți depăși barierele clasicului dormitor, având în vedere că absolut totul poate fi personalizat potrivit preferințelor tale.

În Dedeman catalog online de oferte găsești deja tot ceea ce îți trebuie de la a la z, nefiind nevoie decât de un strop de inspirație pentru a îți amenaja încăperea în care dormi. Profită de reducerile de luna aceasta și nu rata din catalogul Dedeman oferte la seturile de dormitoare, cu prețuri începând de la 1000 de lei. Spor la cumpărături și pregătește-te de cea mai tare ediție Black Friday 2020! Tu pe ce ai pus ochii?

Leave a Comment