Vrei să pleci în vacanță? Un credit rapid îți vine în ajutor

După un an obositor în care ai muncit enorm, ai nevoie de o vacanță. Relaxarea și odihna înseamnă detașare de stres și de grijile cotidiene, iar atunci când ne gândim la concediu, deseori apar și întrebări legate de bani.

În ultimii ani destinațiile de vacanță au devenit tot mai scumpe.

Dacă nu știi cum să economisești bani pentru următoarea vacanță, noi te ajutăm cu câteva sfaturi practice.

  • Trebuie să reduci cheltuielile inutile:

De multe ori în vacanță ai tendința să risipești banii mai mult decât o faci atunci când ești acasă.

Terasele și barurile te tentează cu băuturi scumpe, restaurantele au tarife din ce în ce mai mari pentru diferite meniuri, iar fără să vrei bugetul tău crește.

Analizează clar ce cheltuieli îți permiți pentru concediu și cum ai de gând să folosești suma de bani alocată fiecărei zile.

O vacanță pe malul mării sau o excursie la munte este destul de costisitoare, mai ales dacă pleci cu întreaga familie.

Încearcă să nu faci cheltuieli inutile și să folosești cât mai judicios bugetul alocat concediului.

  • Nu cumpăra suveniruri nefolositoare:

De cele mai multe ori, atunci când mergem la cumpărături ne trezim că am achiziționat o serie de lucruri la ofertă de care totuși nu avem nevoie.

Atunci când pleci în vacanță ești tentat să cumperi tot felul de suveniruri, obiecte pe care le poți achiziționa și acasă la un preț mult mai mic.

Este recomandabil să eviți magazinele care comercializează produse excesiv de scumpe mai ales atunci când te afli într-o vacanță în străinătate. Folosind o altă valută, vei avea tendința să cumperi anumite produse la un preț mult mai mare decât le-ai achiziționa în mod obișnuit.

Este bine să stabilești un buget clar pentru astfel de cheltuieli și să-l menții pe toată perioada vacanței.

  • Călătorește în extra-sezon:

Probabil că ai remarcat că în anumite perioade ale anului tarifele la cazare și transport sunt mult reduse.

O vacanță în extrasezon la munte sau la mare poate reprezenta o alegere optimă atunci când nu ai un buget foarte mare destinat concediului anual.

Poți cumpăra din timp bilete de cazare pentru extrasezon, alegând cele mai convenabile oferte în cazul hotelurilor foarte solicitate și destinațiilor aglomerate.

În perioadele mai puțin vizitate de turiști pentru vacanțe, vei beneficia de mai multă liniște, te vei putea bucura de odihnă într-o stațiune mai puțin aglomerată.

Perioadele de extrasezon sunt de regula alese și de persoanele vârstnice care își doresc o vacanță, pe care s-o poată achita din economii și pensie.

  • Caută oferte last-minute:

Pe internet găsești o sumedenie de oferte last minute pentru cazări în diferite locații din țară sau străinătate, unde poți petrece o vacanță superbă la un preț redus.

De asemenea, ai șansa de a achiziționa un bilet last minute pentru avion la un preț excelent dacă dacă te orientezi cu câteva zile înainte de călătorie.

Poți avea șansa să găsești o excursie superbă sau chiar o croazieră la un preț pe care să ți-l poți permite, iar acest gen de ofertă este de neratat.

  • Vizitează locuri mai puțin populare:

Destinațiile comune sunt de regulă și cele mai aglomerate iar prețurile sunt foarte mari având în vedere cererea.

Poți petrece o vacanță de vis dacă alegi o zonă sau localitate mai puțin valorificată turistic, pe care o poți descoperi cu încântare, fără să cheltui mai mult decât îți permiți.

O destinație în care nu ai mai fost niciodată este mereu o revelație dacă îți place să călătorești.

  • Rezervă singur biletul la hotel:

Poți economisi bani pentru vacanța ta atunci când faci singur o rezervare la hotel sau folosești una din platformele populare pentru rezervări hoteliere.

Dacă apelezi la o agenție de turism vei achita un cost mai mare, care îți va spori bugetul de vacanță.

Cum te ajută un credit rapid să îți finanțezi vacanța?

Atunci când planifici o vacanță nu uita că poți finanța o parte din cheltuieli cu ajutorul unui credit rapid.

La Simplu Credit, soliciți un credit online direct de la calculator sau de pe telefonul mobil, trimiți documentele  și aștepți să fie aprobată cerea de creditare.

Vei putea alege exact suma de care ai nevoie pentru a-ți complete bugetul alocat vacanței.

Acest tip de credit rapid este adresat salariaților cu venituri stabile și permite să împrumuți de la 500 RON până la 5000 RON, iar rambursarea se face în rate fixe, lunar.

Un imprumut de nevoi personale te poate ajuta să obții banii necesari unei excursii frumoase, din care vei rămâne cu amintiri de neuitat.

Este ușor de accesat, contractul este redactat accesibil iar echipa Simplu Credit îți stă la dispoziție cu orice informații ai nevoie, despre creditele online și orice tip de credit nebancar.

One Thought to “Vrei să pleci în vacanță? Un credit rapid îți vine în ajutor”

  1. […] După un an obositor în care ai muncit enorm, ai nevoie de o vacanță. Relaxarea și odihna înseamnă detașare de stres și de grijile cotidiene, iar atunci când ne gândim la concediu, deseori apar și întrebări legate de bani. În ultimii ani destinațiile de vacanță au devenit tot mai scumpe. Dacă nu știi cum să economisești bani pentru următoarea vacanță, noi te ajutăm cu câteva sfaturi practice. Trebuie să reduci cheltuielile inutile: De multe ori în vacanță ai tendința să risipești banii mai mult decât o faci atunci când ești… Citeste mai mult […]

Comments are closed.