Un bărbat din Agrij a tăiat ilegal 87 de arbori

În perioada 5-7 aprilie 2021, persoane necunoscute au tăiat și sustras 87 de arbori, de diferite specii, dintr-o pădure din comuna Buciumi, proprietatea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva. Volumul de material lemnos sustras a fost de peste 44 metri cubi, iar prejudiciul creat a fost de peste 21 de mii de lei. Persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat, de 36 de ani, din comuna Agrij.

Polițiștii Postului de Poliție Buciumi continuă cercetările pentru tăiere fără drept de arbori și furt de material lemnos, în vederea administrării întregului probatoriu și dispunerii măsurilor legale.

M. S.

3 Thoughts to “Un bărbat din Agrij a tăiat ilegal 87 de arbori”

  1. […] În perioada 5-7 aprilie 2021, persoane necunoscute au tăiat și sustras 87 de arbori, de diferite specii, dintr-o pădure din comuna Buciumi, proprietatea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva. Volumul de material lemnos sustras a fost de peste 44 metri cubi, iar prejudiciul creat a fost de peste 21 de mii de lei. Persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat, de 36 de ani, din comuna Agrij. Polițiștii Postului de Poliție Buciumi continuă cercetările pentru tăiere fără drept de arbori și furt de material lemnos,  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    Dezvăluirile și numele sa ii cunoască și consăteni.
    Ori au furat pădurari și astea se ascund după anonimat!

Leave a Comment