Dispărut fără urmă! Dacă îl vedeți, sunați la 112

Polițiștii din Sălaj caută un bărbat de 35 de ani, din municipiul Zalău – TERHEȘ SERGIU-OCTAVIAN -, după ce aceasta a plecat, la data de 4 septembrie, de la domiciliu și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime  aproximativ 1,80 m, greutate 90 de kg, păr negru, ochi căprui.

ÎMBRĂCĂMINTE: la data dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu o cămașă albastră, sacou de culoare maro cu carouri, blugi bleumarin și pantofi maro.

Bărbatul a plecat cu un VW Passat, de culoare gri, având numărul de înmatriculare SJ-05-DVV

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!

M. S.

2 Thoughts to “Dispărut fără urmă! Dacă îl vedeți, sunați la 112”

  1. […] Polițiștii din Sălaj caută un bărbat de 35 de ani, din municipiul Zalău – TERHEȘ SERGIU-OCTAVIAN -, după ce aceasta a plecat, la data de 4 septembrie, de la domiciliu și nu a mai revenit. SEMNALMENTE: înălţime  aproximativ 1,80 m, greutate 90 de kg, păr negru, ochi căprui. ÎMBRĂCĂMINTE: la data dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu o cămașă albastră, sacou de culoare maro cu carouri, blugi bleumarin și pantofi maro. Bărbatul a plecat cu un VW Passat, de culoare gri, având numărul de înmatriculare SJ-05-DVV Cetăţenii care pot furniza orice informaţii…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment