Tudor, părinții, sora și bunicii te așteaptă acasă!

Tânărul care a plecat vineri seara din casa bunicilor săi este căutat în continuare de polițiștii sălăjeni. Deși Poliția nu a putut furniza date exacte cu privire la acest caz, informațiile primite oficial în cursul zilei de luni aduc speranță în inimile familiei acestui băiat. Un lucru care nu s-a spus, pe marginea acestui caz sau ceea ce poate involuntar a fost ocolit, este faptul că asupra acestui copil există în acest moment o presiune extraordinară. El trece prin momente dificile și este, poate, speriat, temător, debusolat. Nimeni nu cunoaște motivele care l-au determinat să ia această decizie însă, mai mult ca sigur, nu este vorba despre o glumă.

Cauzele pot fi multe și complicate însă, ceea ce este important în acest moment este ca Tudor, dacă citește articolele de presă, știrile, postările de pe Facebook sau dacă un apropiat îl informează cu privire la ceea ce se scrie pe marginea acestui caz, este faptul că toată lumea îl așteaptă acasă și că absolut nimic rău nu i se va întâmpla. Toate aceste probleme sau cauza lor nu se rezolvă prin pedepse, prin certuri, prin critici, iar el trebuie să știe, oriunde s-ar afla, acest lucru.

Trebuie să știe, totodată, că nimeni nu-l va trage la răspundere, nimeni nu-l va certa și nu îi va reproșa ceva și, mai mult decât atât, va beneficia de susținere și de înțelegere din partea celor apropiați. Familia îl așteaptă, la fel și prietenii și el trebuie să fie conștient de faptul că această variantă aleasă inițial de el, nu rezolvă nici pe departe o eventuală problemă sau problemele, dacă sunt mai multe, care l-au determinat să ia această decizie nepotrivită.

Nu există nicio situație în care el să nu fie înțeles și ajutat, indiferent care a fost motivul pentru care el a luat această decizie, iar dacă aceste rânduri vor ajunge la el, este bine să știe că toată lumea îi vrea binele, dorește să îl ajute și va găsi susținere și sprijin necondiționate pentru ca această situație să nu se mai repete. Sperăm cu toții ca atât cei implicați în căutarea lui, dar și el, dacă citește aceste rânduri, să reușim să punem punct cu bine acestui incident care nici pe departe nu va atrage ceva rău împotriva acestui tânăr. Nicio greșeală nu este prea mare și nicio greșeală nu este de neiertat atunci când există conștientizare, asumare, venite chiar și mai târziu, iar scopul principal este ca toate lucrurile să se termine cu bine și în acest caz, care nu este nici pe departe singurul întâmplat în țară, mai ales la această vârstă extrem de dificilă, problematică, pentru mulți copii.

 

 

Alte articole

3 Thoughts to “Tudor, părinții, sora și bunicii te așteaptă acasă!”

 1. Anonim

  Ma bucur ca apar si astfel de articole. Sigur va ajuta! Speram cu totii ca Tudor sa revina la ganduri mai bune. Doamne ajuta!

 2. Maria D

  Un gind bun către acest băiat. O implicare exemplara din partea acestui cotidian
  speram la un rezultat fericit!!❤

 3. Anonim

  Felicitari magazin salajean pentru profesionalismul cu care tratati acest caz sensibil. Toata lumea spera ca acest baiat va realiza ca toti ii vor binele si eu cred ca, fiind un baiat istet asa cum il cunosc si colegii si prietenii lui, va lua decizia cea mai buna aceea de a se intoarce cat mai repede acasa.

Leave a Comment