Tu știi ce înseamnă termenii din contractele pentru furnizarea de energie? Fii informat!

Sfaturi InfoCons pentru semnarea unui contract! Ai grijă ce semnezi!

– Citește cu atenție contractul înainte de a-l semna și asigură-te că înțelegi fiecare termen!

– Fii informat ! Asigură-te că îți cunoști drepturile!

– Fii atent la obligațiile pe care le ai odată cu semnarea contractului!

– Asigură-te că știi care este momentul începerii şi cel al încetării contractului;

– Fii informat cu privire la modalităţile de executare, suspendare sau încetare a contractului;

Totodată, Aplicația gratuită InfoCons face posibilă scanarea codului QR de pe eticheta energetică a produselor electrocasnice și a dispozitivelor electronice , pentru aflarea informațiilor precum:

– Calculator pentru consumul de energie;

– Clasa energetică;

– Producător;

– Informații Generale;

– Compararea cu alte produse similare;

– Reciclare;

– Posibilitatea de a depune o sesizare.

Din categoria produselor electrocasnice și a dispozitivelor electrice ale căror coduri QR pot fi scanate cu Aplicația Gratuită InfoCons fac parte:

– Frigidere;

– Mașini de spălat vase;

– Mașini de spălat haine;

– Uscătoare;

– Televizoare și monitoare pentru computer;

Aplicația gratuită InfoCons facilitează totodată verificarea corectitudinii informațiilor afișate pe produsele electrocasnice și dispozitivele electrice. Astfel, prin scanarea codului QR de pe eticheta energetică pot fi comparate informațiile generate de aplicație cu informațiile înscrise pe produs, pentru a observa dacă produsul respectiv se încadrează într-adevăr în clasa menționată pe etichetă sau dacă, dimpotrivă, informațiile diferă.

2 Thoughts to “Tu știi ce înseamnă termenii din contractele pentru furnizarea de energie? Fii informat!”

  1. […] Sfaturi InfoCons pentru semnarea unui contract! Ai grijă ce semnezi! – Citește cu atenție contractul înainte de a-l semna și asigură-te că înțelegi fiecare termen! – Fii informat ! Asigură-te că îți cunoști drepturile! – Fii atent la obligațiile pe care le ai odată cu semnarea contractului! – Asigură-te că știi care este momentul începerii şi cel al încetării contractului; – Fii informat cu privire la modalităţile de executare, suspendare sau încetare a contractului; Totodată, Aplicația gratuită InfoCons face posibilă scanarea codului QR de pe eticheta energetică a produselor electrocasnice… Citeste mai mult […]

  2. […] Sfaturi InfoCons pentru semnarea unui contract! Ai grijă ce semnezi! – Citește cu atenție contractul înainte de a-l semna și asigură-te că înțelegi fiecare termen! – Fii informat ! Asigură-te că îți cunoști drepturile! – Fii atent la obligațiile pe care le ai odată cu semnarea contractului! – Asigură-te că știi care este momentul începerii şi cel al încetării contractului; – Fii informat cu privire la modalităţile de executare, suspendare sau încetare a contractului; Totodată, Aplicația gratuită InfoCons face posibilă scanarea codului QR de pe eticheta energetică a produselor electrocasnice…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment