HC Zalău, într-o situație tot mai delicată

Handbal Club Zalău nu a reușit să se impună nici pe terenul ultimei clasate, în cadrul ultimei etape a turului, cu toate că adversara, CSM Galați, nu obținuse nici un punct până la meciul cu zălăuancele. Echipa lui Tadici a terminat la egalitate duelul cu gălățencele, 24 – 24, iar la final, antrenorii celor două formații au avut și un schimb dur de replici, fiind nevoie de intervenția oamenilor de ordine pentru a fi calmate spiritele.

La pauză, gazdele au condus cu 12 – 11, scorul fiind foarte strâns atât în prima parte, cât și în repriza secundă.

După rezultatul de la Galați, HC Zalău rămâne pe locul 12, unul dintre cele două locuri de baraj, la egalitate cu ocupanta poziției a 11-a, Dacia Mioveni. Locurile 11 și 12 din Liga Națională vor participa la finalul sezonului la barajul pentru promovare/retrogradare, în timp ce formațiile de pe ultimele două poziții, 13 și 14, vor retrograda direct în eșalonul secund.

În etapa viitoare, prima a returului, programată duminică, 29 ianuarie, handbalistele zălăuane se vor deplasa la Bistrița, pentru duelul cu Gloria din localitate.

foto: Sportul Ilustrat

2 Thoughts to “HC Zalău, într-o situație tot mai delicată”

  1. […] Handbal Club Zalău nu a reușit să se impună nici pe terenul ultimei clasate, în cadrul ultimei etape a turului, cu toate că adversara, CSM Galați, nu obținuse nici un punct până la meciul cu zălăuancele. Echipa lui Tadici a terminat la egalitate duelul cu gălățencele, 24 – 24, iar la final, antrenorii celor două formații au avut și un schimb dur de replici, fiind nevoie de intervenția oamenilor de ordine pentru a fi calmate spiritele. La pauză, gazdele au condus cu 12 – 11, scorul fiind foarte strâns atât… Citeste mai mult […]

  2. Letiția

    Cu Tadici, medicii psihiatrii ar acea mult, mult de lucru!!!

Leave a Comment