Trei reguli pentru a te simți frumoasă în hainele de gravidă

Cea mai magică parte din viața multor femei este perioada în care sunt însărcinate. Faptul de a ști că în tine crește o nouă viață poate să fie absolut euforic. Cu toate acestea, toate schimbările accelerate care se produc în și cu corpul tău, te pot face să te simți ca și cum ai trăi în corpul altcuiva. Din fericire, hainele pe care le porți în această perioadă, te pot face să te simți mai bine cu privire la corpul tău, asta cu condiția de a le alege foarte bine. Iată care sunt cele trei reguli după care te poți ghida pentru a alege hainele de gravidă care să te facă să te simți cea mai frumoasă.

 

Alege hainele de gravidă potrivite pentru fiecare stadiu al sarcinii

 

În cele nouă luni de zile ale sarcinii tale, corpul tău va parcurge o serie de mai multe schimbări pentru care va trebui să fii pregătită. Un prim pas, este acela de a-ți analiza garderoba și de a renunța la orice este prea strâmt sau mulat. Poți uita de aceste haine în perioada sarcinii deoarece cu siguranță nu le vei mai purta. În primul trimestru, provocarea pentru multe mame este aceea de a păstra burta de viitoare mamă ascunsă. Asta deoarece nu toate sunt dispuse să dezvăluie sarcina într-un stadiu atât de începător. Burta nu se vede tare, dar vei crește în proporții în rest, deci va trebui să investești în câteva piese vestimentare consultând prețurile hainelor de gravide pe Mamaboutique.ro. Alege fuste în A cu croi lejer și bluze cu elastic la bază, pentru a le putea purta și atunci când burta va fi mai vizibilă. Vei avea nevoie și de un umăr mai mare la jeansi.

În al doilea trimestru burta începe deja să ia proporții și vei observa schimbări în corp odată la câteva săptămâni. Hainele de gravide au prețuri destul de măricele și cel mai probabil nu îți vei permite să cumperi haine noi atât de des. Ce poți face? Investește în piese care vor crește odată cu tine. Aceste haine de gravide pot fi rochiile petrecute, cardiganele cu nasturi sau cu cordon, precum și bluzele sau tricourile care au elastic pe margine.

În ultimul trimestru de sarcină, poți găsi încă haine de gravidă care să fie pe stilul tău. Dacă nu vrei, nu trebuie să te îmbraci prea confortabil. Poți alege tricouri și bluze stilate, doar cu unul sau două numere mai mari decât porți de obicei. De asemenea, e momentul să investești în pantaloni pentru gravide. Aceștia pot arăta normal în partea care e la vedere, dar au o parte foarte elastică pe care o poți folosi pentru a susține burta acum foarte mare. Dacă te-ai săturat de pantaloni de trening, găsești aici cu ușurință online pantaloni eleganți pentru gravide.

 

Alege materialul potrivit pentru hainele de gravide

 

Materialul este foarte important deoarece vei observa că și pielea ta va fi mai sensibilă. Nu este nimic plăcut în a te scărpina întruna sau a transpira foarte tare, deci alege haine din materiale naturale care permit pielii să respire. De asemenea, hainele de gravide nu trebuie să îți irite pielea în niciun fel. Chiar dacă prețurile hainelor pentru gravide sintetice sunt mai mici, alege să investești în ceva ce vei purta cu mare drag și ușurință.

Cât despre croielile care te vor avantaja cel mai bine, nimic nu te poate face să arăți mai neîngrijit decât hainele care sunt prea strâmte, sau pantalonii care parcă vor să pice de pe tine. Investește într-o pereche de pantaloni pt gravide care să te facă să mergi și să te așezi fără a te simți inconfortabil. De asemenea, alege rochii petrecute și fuste lungi.

 

Nu te îmbrăca doar în negru și alege haine de gravidă colorate

 

Alege culori care subțiază talia și materiale dintr-un singur bloc de culoare. Culoarea alb va scoate în evidență burta. Dacă alegi culori prea țipătoare, de exemplu un maieu în culoare neon și pantaloni negrii, atenția va fi din nou atrasă asupra abdomenului. Ai putea încerca să porți culori pale, și încearcă să alegi aceiași culoare pentru partea de sus și cea de jos a ținutei.

Poartă haine cu dungi verticale, nu orizontale, deoarece acestea tind să alungească în mod plăcut silueta. Alege de asemenea să nu porți imprimeuri mari. În definitiv însă, atâta timp cât te simți confortabil în hainele și pantalonii de gravidă, vei arăta fabulos.

 

Nu uita că aceasta este o perioadă ce va trece și de care este posibil să îți fie dor. Fă din ea o perioadă plină de amintiri plăcute alegând articolele vestimentare care să te facă să te simți minunat atât tu cât și copilul tău.

Alte articole

Leave a Comment