Sute de poliţişti sălăjeni vor fi la datorie de Rusalii

Aproape 290 de poliţişti, din care 111 poliţişti rutieri vor fi angrenaţi în activităţi preventive în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători de Rusalii şi pe timpul acestora, când vor avea loc manifestări religioase şi culturale, inclusiv în aer liber. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în localităţile urbane şi rurale, în special în locurile cu pelerinaj, staţiuni turistice şi zone de agrement, se vor lua următoarele măsuri: se vor desfăşura activităţi de prevenire şi combatere a infracţiunilor cu violenţă, poliţiştii rutieri vor prezenţi pe principalele artere, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei pe principalele căi de comunicaţie.
Pe această cale, poliţiştii sălăjeni recomandă cetăţenilor o serie de sfaturi şi recomandări, ce vizează măsurile de autoprotecţie pe care aceştia trebuie să le adopte pentru a evita să fie implicaţi în evenimente neplăcute. Atunci când merg la cumpărături sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă în magazinele aglomerate şi să nu ia asupra lor sume mari de bani, doar necesarul pentru cumpărăturile planificate în acea zi. Totodată, telefoanele mobile, genţile sau pungile de cadouri nu trebuie lăsate la vedere în maşină, deoarece pot reprezenta adevărate “cadouri” pentru hoţi. „De asemenea, pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor, apelaţi cu încredere numărul unic de urgenţă 112! Reţineţi cât mai multe detalii despre autor: înfăţişare, particularităţi, direcţia în care a fugit, numărul autoturismului folosit de acesta, complici etc. şi comunicaţi toate amănuntele poliţiei”, au subliniat reprezentanţii IPJ Sălaj.

 

3 Thoughts to “Sute de poliţişti sălăjeni vor fi la datorie de Rusalii”

  1. Anonim

    Sunt curios cati vor fi in zona bisericilor din Zalau.

  2. dana

    Cu cât credeţi mai mult că ceva este real, cu atât e mai posibil să devină realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de emai:stanciu.dana1965@yahoo.com

  3. Anonim

    A vazut cineva vre-un politist pe la biserici, ca cersetori am vazut eu?

Leave a Comment