Speranţă pentru o mamă!” Pentru a trăi, Florentina are nevoie de ajutorul nostru

Episcopia Sălajului desfăşoară în această perioadă, în toate bisericile eparhiei, campania umanitară „Speranţă pentru o mamă!”. Potrivit unor informaţii postate pe site-ul Episcopiei, obiectul campaniei de strângere de fonduri este acoperirea costurilor pentru tratamentul medical necesar unei femei, în vârstă de 40 de ani, mame, din municipiul Zalău – Ortelec, care a fost diagnosticată cu boala Wilson, o afecţiune neurodegenerativă care a generat femeii, până acum, două paralizii şi care îi ameninţă grav viaţa.
Florentina are nevoie de un tratament lunar în valoare de 2.000 de lei pentru a putea ţine sub control evoluţia bolii. Tratamentul care îi este administrat nu poate fi decontat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, iar până în prezent s-a reuşit strângerea fondurilor necesare în vederea acoperirii cheltuielilor medicale pentru două luni de tratament.
Toţi cei care doresc să vină în sprijinul Florentinei pot să se adreseze sectorului social din cadrul Episcopiei Sălajului sau la preoţii parohi.

Leave a Comment