Șofer depistat conducând cu 190 kilometri/oră

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, astăzi, un tânăr care circula cu viteza de peste 190 km/h, cea mai mare viteză înregistrată cu aparatul Truck Cam pe raza unei localități, în județul Sălaj.

Joi,  5 martie, în jurul orei 16:15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier desfășurau o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, pe Drumul Național 1F, prin localitatea Sălăjeni. În cadrul acțiunii a fost depistat un  șofer de 32 de ani, din județul Sălaj, care circula cu autoturismul prin localitatea menționată, cu viteza de 191 de km/h. Față de acesta, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1305 lei. Ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere, pentru 90 de zile. Conform O.U.G. 195/2002, depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv și pentru categoria din care face parte autovehiculul condus , constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă. 

18 Thoughts to “Șofer depistat conducând cu 190 kilometri/oră”

 1. Anonim

  Ma sa fie! Da ce bolid o avut? Ca io mai mult de 160 la ora nu prind.

 2. Anonim

  De ce POLIȚIA RUTIERĂ A FAVORIZAT contravenientul care a circulat cu 191km/h în localitate, depășind cu 141km/h viteza legal admisă? La sancționat cu minimul de 9 puncte amendă, 1305 lei, nu cu 2.900 lei (20 puncte amendă). 191km/h este interzis și între localități pe DN1F, ba chiar pe autostradă, domnilor milițieni. La 191km/h în localitate nu poți evita nimic, omori! Cu ce v-a convins contravenientul, milițieni?

  1. Anonim

   Calculînd, reiese că Poliția Română îi dădea amendă de 20 puncte doar la 400km/h în localitate.

 3. Anonim

  Asta merita încătușat. E mai periculos ca și Sorina Pintea

  1. Anonim

   Sorina Pintea acuma nu e periculoasa, doar cand lua mita era periculoasa si bucuroasa, acum cand a dat de necaz, s-a imbolnavit subit de o boala incurabila. Ce penibili sunt astia…daca tot o comit de ce nu isi asuma? nu au pic de demnitate.

 4. Anonim

  Cred că vrea să își vândă mașina ?

  1. Anonim

   iti vand eu passatul meu. merge si cu 200, dar e tot batutu de gheata

 5. george

  ce masina aavut asta BMW=ba ma vezi

 6. Anonim

  Pentru asemenea incalcare a legii, TREBUIE CONFISCATA MASINA.
  In unele tari din Europa numai asa s-a rezolvat problema cu acesti inconstienti.
  Alo, parlamentarilor auziti !!!!!!!!! modificati legea

 7. Anonim

  Ieri in localitatea Bulgari ,pt. 68 km/h am fost amendat cu 145 lei si 2 puncte.Echitabil?

 8. Anonim

  Polițiști iresponsabili! La 190km/h în localitate mașina e armă! Se aude, șeful Inspectoratului?

 9. Anonim

  8:38 Sorina Pintea s-a imbolnavit inainte de mita ,desteptule

 10. FFGDFGHF

  ASTIA SUNT MAI RAU CA PILOTII DE FORMULA 1, CU PERMISE LUATE PE SPAGI AICI E PROBLEMA

 11. DFDSF

  PT APARATORUL LUI PINTEA TE SIMTI, SPAGA E CEVA NORMAL IN TARA ASTA , ASA O SA AJUNGEM SPAGARII EUROPEI, TREBUIE AMPUTATA CATE O MANA CA TOT FURT SE NUMESTE DESTEPTULE

 12. Asta cu Sorina Pintea e din ciclul

  „victimizarea infractorilor”. Politicienii (indiferent de partid) cand sunt „prinsi cu mata-n sac se dau loviti in aripa”, sa le plangi de mila nu alta (vezi Udrea, Bica, Mazare, etc si acum Pintea).

 13. Norocul lui Pintea si al celorlalti spagari pe bani publici e ca nu traim in China

  ca era de mult pusa la zid…la propriu. O sa-i dea vreo condamnare cu suspendare si recuperare prejudiciu in veci, ca doar justitia este „incoruptibila” si lucreaza pentru cetateni (de aia ne platim magistratii regeste).

 14. Anonim

  O dați pe politica. Eu am zis ca merita legat pentru ca e mai periculos(iminent) ca Sorina Pintea. Nici ce a făcut ex ministru nu e OK.

 15. Anonim

  Teapa ! Lui Țepeș = singura soluție!

Leave a Comment