Şoc la Primărie! Procurorii DNA şi mascaţii au luat cu asalt Primăria Zalău

Primele ore ale dimineţii de miercuri au adus odată cu ele panica în rândul funcţionarilor din Primăria municipiului Zalău. Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Cluj, efectuează în aceste zile cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2013 – 2015. Printre obiectivele vizate de procurorii anticorupţie se numără şi Primăria Municipiului Zalău. Astfel, aceştia au luat cu asalt, secondaţi de celebri „mascaţi”, birourile Direcţiei Corp Control din Primărie, inclusiv biroul directorului Ştefan Jugăstrean, de unde au şi ridicat în cursul zilei de miercuri mai multe documente. Motivul descinderii procurorilor DNA în Primăria Zalău ar fi contractele semnate de Primărie cu S.C. Coral Impex S.R.L., o societate specializată în activităţi de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie, care asigură acest gen de servicii şi în Municipiul Zalău. Autorităţile au verificat mai multe documente, parte din ele fiind ridicate de procurori.

Primarul zălăuan Radu Căpîlnaşiu a confirmat această acţiune, subliniind că, din informaţiile pe care le deţine, procurorii au ridicat mai multe documente din această Direcţie.

Potrivit unui comunicat de presă al DNA, în cursul zilei de 7 octombrie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 32 de obiective situate în judeţele Sălaj, Cluj, Alba, Sibiu, Mureş şi Prahova, din care cinci sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei şi din partea Direcţiei Generale Anticorupţie.

12 Thoughts to “Şoc la Primărie! Procurorii DNA şi mascaţii au luat cu asalt Primăria Zalău”

 1. Anonim

  hopa!! oare cate capete cad?

 2. Ar trebui deratizati Potrovita si Tulai, care stau in primarie sustinuti de vechile structuri.

 3. Haiduc

  Nu Direcția Corp Control încheie contracte. De contracte se ocupa Direcția Tehnica. Ei organizează licitațiile, fac caietele de sarcini, etc. Sub directa îndrumare a primarului. Jugrestean ? Nu are el nici o treaba cu asta !

 4. dan

  f bine, multi ani cu executare.la salvosan nimic?cand ajung si acolo?

 5. Anonim

  Primul ar trebui sa-l deratizati pe expertul de Nistorescu caci el da unda verde daca e bun sau nu cine vine la licitatie daca e si liberal e mai bun……?

 6. betivu

  Nevinovatul plateste , Jugrestean a fost ridicat si t dus la DNA Cluj . Vinovatul este altul .

 7. Nemesis

  Mno si aiste de la ziar so apucat sa scrie, mai de nevoie. Chestiile astea trebuiau sa le stie ei inaintea DNA ului ca doar sunt „jurnalisti”. Io cred ca au pus batista pe tambal ininte fiind stimulati.
  Nu stiu daca raducu este curat (deratizat)sau nu dar de vina nu este el ci sunteti voi aia care platiti ca prosti tat felu de taxe (salubritate)si nu aveti curajul sa ii luati de guler. Da de exemplu astia trebuie sa se teama de cetateanul de rand, nu pentru ca l-au ales, si mai ales ca ii poate DENUNTA la procuror.
  Frica de PUSCARIE ar trebui sa ii infraneze plus confiscarea extinsa, plata sejurului si muulti aniii cu executare….
  Raduleee numa de bineee….

 8. ALA NII

  bn fac..sa iei ieie pe toti si sa ii inchida o zi intr-un autobuz plin cu tigani sa vada daca pot sa suporte mirosul…si sa vada si eu toti din primarie ce dreputuri avem toti! PE CAMPURI NU NE PUTEM CULTIVA NIMIC DIN CAUZA TIGANILOR SI PRIMARU II OCROTESTE SI II APARA? DOMNULE PRIMAR II OK ASA? MERITA SA NE BATEM JOC UNUL DE CELALALT? DACA ESTE NEVOIE SA MANIFESTE VENIM TOT ORTELECUL IN FATA PRIMARIEI SA VEDETI CUM O SA FIE!! DACA NU FACETI CV IN PRIVINTA ASTA! RESPECT DNA

 9. Ionica

  Cum a ajuns desteptul ala de Nistorescu administratorul orasului? Este ca si cum ai pune lupul paznic la oi.DNA ai auzit?

 10. Anonim

  De ce mai exista functia de administrator de minicipiu? Treaba primarului care este? Nimeni nu vorbeste despre o reducere a taxelor si impozitelor pentru cetateni, dar se gasesc tot felul de tertipuri pentru posturi noi in primarie si majorarea veniturilor. Oare consilierii (unii de doi lei) la ce vegheaza?

 11. Anonim

  A-ti crezut Primarule si Nistorescule ca nimic nu va poate darima, dar uite a venit DNa-ul va coata ei in coarne , oameni de rind va implora sa fiti omenosi sa traiasca si ei linistiti in acest oras ,dar nu le-ati demolat amaritele de garaje, ca sa faceti ce? vedeti ca si pentru afacerea aceasta poate veni DNA

 12. hh

  oare pentru vcine este statutul functionarului public/
  pentru naivul care se prezinta la concurs fara relatii
  aici este rezultatul////
  mai abrogati legea functionarului public oricum este de forma/////////

Leave a Comment