Senatorul USR Virgil Bob a scăpat de cercetare penală. Victima sa și-a retras plângerea

Șimleuanul care a fost lovit în cap, în urmă cu o săptămână, cu un telefon mobil de senatorul USR de Sălaj Virgil Marius Bob și-a retras plângerea depusă pe numele parlamentarului. Anunțul fost făcut de senatorul Virgil Marius Bob, care și-a exprimat public, regretul pentru ieșirea sa necontrolată. „Plângerea depusă împotriva mea a fost retrasă. Întreaga întâmplare a fost rezultatul unor orgolii ce se pot naște chiar și între amici. Nimeni nu a fost rănit, au existat doar schimburi nefericite de replici și o reacție nervoasă nelalocul ei. Regret profund această reacție și îi asigur pe sălăjeni că rămân același om pe care se pot baza în Parlamentul României. Îmi continui munca, pentru că asta este important acum”, a precizat acesta.

Reamintim cititorilor noștri că în urmă cu aproximativ o săptămână, senatorul USR de Sălaj, șimleuanul Virgil Marius Bob, aflat la o petrecere privată l-a lovit în cap cu un telefon pe un comesean. „Ieșirea” senatorului s-a declanșat, în urma unei discuții mai aprinse, între acesta și o altă persoană. În urma acestui incident, persoana vătămată a depus plângere penală la Parchetul Șimleu, care și-a declinat competența către Parchetul General, fiind vorba despre un senator.

3 Thoughts to “Senatorul USR Virgil Bob a scăpat de cercetare penală. Victima sa și-a retras plângerea”

  1. Anonim

    Bine că nu era telefon din anii 90, din acela cât cărămida.

  2. […] Șimleuanul care a fost lovit în cap, în urmă cu o săptămână, cu un telefon mobil de senatorul USR de Sălaj  Virgil Marius Bob și-a retras plângerea  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Victima va primi în urma testului făcut o funcție publică bine plătită.

Leave a Comment