APIA Sălaj a început plata în avans pentru fermieri

Duminică, 16 octombrie, a fost zi de muncă pentru lucrătorii Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Sălaj. Instituția a început plățile în avans pentru miile de fermieri din județ care au depus cererile unice de plată aferente acestui an.

Plățile au început la toate centrele APIA din țară și vor continua în perioada imediat următoare, banii urmând să ajungă în conturile tuturor fermierilor care au depus cereri. „S-a dispus mobilizarea întregului personal implicat în autorizarea la plată, pentru respectarea programului de generare a tranșelor. Astfel, toate centrele județene, locale și direcțiile din APIA central au avut ieri program normal de lucru! Bilanțul primei zile de autorizare la plată pentru Campania 2022: 40.810 fermieri autorizați, iar 206.721.000 de euro reprezintă suma virată”, este mesajul APIA la nivel național.

One Thought to “APIA Sălaj a început plata în avans pentru fermieri”

  1. […] Duminică, 16 octombrie, a fost zi de muncă pentru lucrătorii Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Sălaj. Instituția a început plățile în avans pentru miile de fermieri din județ care au depus cererile unice de plată aferente acestui an. Plățile au început la toate centrele APIA din țară și vor continua în perioada imediat următoare, banii urmând să ajungă în conturile tuturor fermierilor care au depus cereri. „S-a dispus mobilizarea întregului personal implicat în autorizarea la plată, pentru respectarea programului de generare a tranșelor.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment