Șemineul electric – oferă locuinței tale un aer luxos la un preț pe care ți-l poți permite

Imaginea serilor speciale petrecute în compania familiei sau persoanei iubite, acompaniate de fundalul sonor al lemnelor care trosnesc dogoritor, nu mai este accesibilă doar celor care câștigă foarte mulți bani și își permit amenajarea unui decor interior ca-n filme. Profesioniștii în materie de soluții alternative de încălzire și decor de la PEFOC, vor să ne arate că au apus vremurile când ideea unui șemineu în sufrageria ta părea un lux pe care nu ți-l puteai permite!

 

Datorită versatilității sale, un semineu electric rustic sau modern din oferta meșterilor sibieni, se poate monta în orice spațiu locuibil. Fie că este vorba despre o cameră de apartament la bloc sau un living generos într-o casă de vacanță, acest dispozitiv de calitate superioară, dar în același timp, surprinzător de ieftin, îți va permite să te bucuri pe deplin de momentele spectaculoase și confortul termic pe care le regăsești doar în cele mai luxoase locuințe sau hoteluri de 5 stele.

 

Dacă bugetul limitat sau spațiul insuficient stau în calea visului tău, sau pur și simplu te descurajează perspectiva îngrijirii și curățatul zilnic ca la renumitele seminee salaj, acum ai la dispoziție o soluție simplă și convenabilă care să se potrivească de minune proiectului tău. Așadar, fă cunoștință cu șemineul electric PEFOC – alternativa perfectă și mult mai ieftină la atmosfera produsă de clasicele șeminee pe lemne! Vei avea nevoie doar de o priză în apropierea locului unde vrei să îl montezi. Nu necesită horn pentru eliminarea fumului sau pentru ventilație și nici prea mult spațiu, având în vedere dimensiunile reduse în comparație cu un șemineu clasic.

 

Pentru că există modele care se montează direct în perete, în mobilier sau care imită designul arhaic, de demult, împrumutând liniile de la soba pe lemne salaj cu aspect rustic, trebuie să ții cont și de dimensiuni, forme și destinația viitoare de montaj. Grație materialelor specializate folosite în construcția șemineului electric, acesta nu se va supraîncălzi. În acest fel îți vei proteja departe de pericole, mobila, dar și pe cei mici sau animalele de companie. Și pentru că este atât de ușor de utilizat, este suficient să studiezi și să respecți specificațiile tehnice pentru a reuși de unul singur montajul.

 

În funcție de nevoile tale și argumentele pentru care te-ai hotărât să-ți achiziționezi un șemineu de acest fel, trebuie să iei în considerare că, pe lângă aspectul vizual, există și o latură funcțională. Chiar dacă nu poate fi vorba despre confortul termic întâlnit la principalele surse de  încălzire, poți opta pentru un model de șemineu electric cu aerotermă, ce îți va oferi acel plus de căldură necesar în camera unde este instalat acesta.

 

Fiecare șemineu este dotat cu un termostat cu ajutorul căruia vei avea posibilitatea setării temperaturii pe care ți-o dorești, dozându-se astfel consumul de energie pentru un randament ideal, la costuri reduse. Iar dacă vrei și mai multă comoditate, poți opta pentru un model prevăzut cu telecomandă, astfel vei putea acționa șemineul din confortul propriei tale canapele.

 

Însă, cel mai important aspect atunci când alegi un șemineu electric este redarea cât mai fidelă a ambianței și focului pe care le oferă un șemineu pe lemne veritabil. Jocul de lumini și sunetul generat de trosnetul lemnelor pe foc, trebuie să pară vivid și uniform, fără întreruperi defectuoase sau imagini în contratimp. Ceea ce este cu adevărat surprinzător, în ciuda miturilor și opiniilor neavizate despre acest subiect, este consumul unui astfel de șemineu electric: folosit în modulul decorativ (cu căldura oprită), acesta va consuma lunar, la fel de puțin precum un singur bec economic! Iată deci, un motiv în plus să te bucuri pe deplin de un șemineu electric 3D LED care îți va oferi o senzație autentică a lemnelor ce ard în interiorul focarului, la costuri surprinzător de mici.

 

Aruncă o privire peste ofertele magazinului Pefoc.ro și profită de reducerile de prețuri și ofertele speciale la toată gama de șeminee electrice, dar și la cele clasice pe lemne, pe gaz sau pe peleți, la sobele noi cu aspect rustic sau la cele decorate modern. Nu există un moment mai potrivit ca acum, să te răsfeți pe tine și pe întreaga ta familie sau prietenii dragi, cu un cadou spectaculos! Singura ta “problemă” va fi să alegi dintr-o sumedenie de stiluri, mărimi și culori, modelul perfect care să se potrivească cu mobila, elementele decorative și cu povestea arhitecturală a locuinței tale.