Seifurile pentru chei, fabricate special a vă proteja proprietatea – Care sunt avantajele?

Seifurile pentru chei sunt foarte populare în prezent, acestea fiind utilizate pe scară largă de proprietarii de case și apartamente, în instituții de învățământ, în unități de afaceri, etc. Oamenii le consideră ideale și pentru uz casnic, mai ales dacă dețin multe chei pe care nu vor să le lase la îndemâna oricui.

Instalarea acestui tip de dispozitiv face posibilă, în special, securizarea cheilor și oferă numeroase avantaje, însă cel mai important aspect atunci când vine vorba despre seifuri chei este, ca acestea, să fie greu de spart, motiv pentru care este , în prealabil, necesară testarea,  pentru a face față la atacuri.

Care sunt avantajele unui seif pentru chei de exterior?

 

Prin folosirea acestui tip de seif vă puteți stoca cheile în afara casei, pentru a le păstra în siguranță și pentru a preveni blocarea ușii de la casă sau birou. Un astfel de seif este o alegere mai bună, decât să ascundeți cheia de rezervă într-un loc ascuns, afară, cum ar fi sub un ghiveci cu flori aflat în apropierea locuinței dvs.

În această perioadă a pandemiei, unii oameni au nevoie de îngrijire și de aceea ar trebui si aibă un seif pentru chei, care facilitează accesul unei asistente medicale sau al unui îngrijitor în casă. Această metodă o puteți aplica pentru rudele bolnave sau pentru persoanele în vârstă, din familia dvs. În acest fel cheile ar putea fi folosite de vizitatorii sau îngrijitorii ce se ocupă de pacienți vârstnici sau cu anumite handicapuri.

Casetele de chei cu cifru mecanic sunt utilizate de asemenea de proprietari în scopul de a permite persoanelor autorizate (grădinari, îngrijitori, asistenți medicali) să poată avea acces în anumite încăperi ale casei.

Seifurile pentru chei sunt utile și pentru pensiuni, sau pentru persoanele care necesită acces în anumite locații. Ele reprezintă și o salvare, pentru cei care sunt neatenți sau distrați și pierd cheile în mod frecvent, având mereu acces la o dublură imediat.

Un seif poate fi util și în cazul în care aveți nevoie de ajutor de la un prieten și îl rugați să vină în casa dvs. pentru diferite servicii, cum ar fi de exemplu să aibă grijă de animalul de companie, când sunteți plecat din oraș pentru o perioadă de timp mai îndelungată.

Seifurile pentru chei trebuie să fie robuste și fiabile, rezistente la intemperii în aer liber. Ele pot fi cu carcasă foarte rezistentă, din oțel inoxidabil și cu o închidere în 3 puncte.

Unii oameni preferă astfel de seifuri, decât copierea cheilor care este consumatoare de timp și destul de costisitoare. În acest fel, ei pot transmite celor din familie codul seifului pentru chei, ori de câte ori este cazul. Seiful este potrivit pentru predarea atât a cheilor apartamentului, cât și a cheilor mașinii, unei persoane de încredere. Și în cazul în care se dorește închirierea unor lucruri (autoturism, apartament în regim hotelier sau pensiune), un astfel de seif este utili pentru păstrarea cheilor.

Care sunt avantajele unui seif pentru chei de interior?

 

Un seif pentru chei de interior poate avea uz casnic, ideal pentru depozitarea cheilor de la sertare, dulapuri, ușile camerelor, garaj, etc. De asemenea, în el se pot păstra lucruri de valoare, cum ar fi cheia seifului din casă, în care sunt cele mai importante acte și documente, dar și bijuterii sau bani în numerar.

Oamenii de afaceri pot folosi și un depozitar pentru chei, în care pot păstra cheile de rezervă de la birou, de la mașină și alte locații. Acesta este cu cifru, are mai multe bare cu cârlige și poate stoca mai multe chei. Este ușor de folosit, chiar și de copii.

Și dulapul pentru chei antiefracție vă permite, să depuneți în siguranță maximă obiectele de valoare precum bijuterii, documente importante, ceasuri, obiecte electronice, bani în numerar, etc. Acestea sunt pretabile pentru case, complexe rezidențiale sau întreprinderi (de agrement, logistică, pensiuni, hoteluri și alte de acest fel).

Leave a Comment