Şefia mai multor instanţe sălăjene, scoasă la concurs

Institutul Naţional al Magistraturii (INM) organizează concurs pentru ocuparea a 100 de funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii, precum şi pentru a unui număr de 147 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror şi prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii.
În Sălaj, printre posturile scoase la concurs se numără cel de preşedinte al Tribunalului Sălaj, funcţie deţinută de judecătoarea Monica Kende din 2012, cel de preşedinte al Judecătoriei Şimleu Silvaniei, ocupat în prezent de judecătoarea Liliana Santavan, precum şi funcţia de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, deţinută de Marta Chiş.
Potrivit INM, judecătorii şi procurorii care intră în concurs pentru ocuparea unei funcţii de conducere vor trebui să susţină un test psihologic eliminatoriu, să prezinte un plan de conducere a unităţii şi un examen de management.
Astfel, cei interesaţi, au termen până în 17 aprilie să-şi depună cererile de înscriere la concurs, iar proiectele referitoare la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere până în 8 mai, urmând ca testarea candidaţilor să înceapă din 17 mai cu testarea psihologică.

 

Alte articole

One Thought to “Şefia mai multor instanţe sălăjene, scoasă la concurs”

  1. […] Institutul Naţional al Magistraturii (INM) organizează concurs pentru ocuparea a 100 de funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii, precum şi pentru a unui număr de 147 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror şi prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii. În Sălaj, printre posturile scoase la concurs se numără cel de preşedinte al Tribunalului Sălaj, funcţie deţinută de judecătoarea Monica Kende din 2012, cel de preşedinte al Judecătoriei Şimleu Silvaniei, ocupat în prezent de judecătoarea Liliana Santavan, precum …read more […]

Leave a Comment