Sediu nou de 1,1 milioane de lei pentru Primaria Cehu Silvaniei

Sediu nou de 1,1 milioane de lei pentru Primaria Cehu Silvaniei

Ca sa-si amenaja in acest an un sediu nou in cladirea in care a functionat in trecut maternitatea din oras (langa Casa de Cultura Oraseneasca), Primaria Cehu Silvaniei a primit de la Guvern 1,1 milioane de lei. Suma, deloc mica, este considerata, totusi, insuficienta de catre primarul Vasile Cuceu, acesta spunand ca imobilul are nevoie de lucrari majore pentru a putea gazdui birourile administratiei locale, lucrari care nu pot fi acoperite din fondurile guvernamentale amintite mai sus. Pentru a putea muta birourile Primariei in fosta cladire a maternitatii, aceasta trebuie reabilitata si recompartimentata, iar fostele saloane trebuie transformate in incaperi mai mici. Va fi nevoie sa refacem si instalatiile electrice si sanitare in intreg imobilul, pentru ca cea existenta acum nu este functionala, ne-a mai spus primarul Cuceu.

Ca sa foloseasca la maxim spatiul pe care l-au castigat ca viitor sediu, autoritatile locale intetioneaza sa refaca si fosta sala de festivitati a Casei de Cultura. Vrem sa o modernizam si sa o transformam in sala de sedinte, a adaugat Vasile Cuceu.

Caietul de sarcini pentru lucrare a fost deja lansat, iar constructorul caruia i se vor incredinta lucrarile va fi ales in urma licitatiei ce va fi organizata in 14 mai 2007.

Potrivit sursei citate, lucrarile de reabilitare trebuie sa inceapa in data de 5 iunie, termenul de realizare a investitiei fiind stabilit la 5 luni. Vrem ca inainte de sfarsitul acestui an sa fie finalizate lucrarile. Firma care va castiga licitatia va trebui sa respecte termenul trecut de noi in caietul de sarcini. Poate reusim sa ne mutam in casa noua, a conchis, optimist, primarul Cuceu.

Leave a Comment