Se scumpește apa!

Compania de Apă Someș S.A. anunță intenția de ajustare a prețului apei potabile, respectiv a tarifului de canalizare-epurare, începând cu 1 iulie 2023, după cum urmează:

Preț apă potabilă :                   5,58 lei/mc inclusiv TVA (9%)

Tarif canalizare-epurare :        5,92 lei/mc inclusiv TVA (9%)

Compania justifică scumpirea prin nevoia respectării Planului anual de evoluție a tarifelor la apă și canalizare (strategiei tarifare) în perioada 2017-2023, conform hotărârii nr. 12/02.10.2018 a Asociației Regionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Bazinul Hidrografic Someș-Tisa, precum și în nevoia de a îndeplini condiționalitățile din Contractul de Finanțare nr. 225 aferent programului POIM Cluj-Sălaj, încheiat între Ministerul Fondurilor Europene și Compania de Apă Someș S.A.

Noile prețuri/tarife au fost aprobate de către Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, prin Decizia nr. 108/09.06.2023. Ele se vor aplica în întreaga arie regională deservită din județele Cluj, Sălaj și Mureș, cu începere de la 1 iulie.

M. S.

5 Thoughts to “Se scumpește apa!”

 1. […] Compania de Apă Someș S.A. anunță intenția de ajustare a prețului apei potabile, respectiv a tarifului de canalizare-epurare, începând cu 1 iulie 2023, după cum urmează: Preț apă potabilă :                   5,58 lei/mc inclusiv TVA (9%) Tarif canalizare-epurare :        5,92 lei/mc inclusiv TVA (9%) Compania justifică scumpirea prin nevoia respectării Planului anual de evoluție a tarifelor la apă și canalizare (strategiei tarifare) în perioada 2017-2023, conform hotărârii nr. 12/02.10.2018 a Asociației Regionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Bazinul Hidrografic Someș-Tisa, precum și în nevoia de a îndeplini condiționalitățile din Contractul… Citeste mai mult […]

 2. […] Compania de Apă Someș S.A. anunță intenția de ajustare a prețului apei potabile, respectiv a tarifului de canalizare-epurare, începând cu 1 iulie 2023, după cum urmează: Preț apă potabilă :                   5,58 lei/mc inclusiv TVA (9%) Tarif canalizare-epurare :        5,92 lei/mc inclusiv TVA (9%) Compania justifică scumpirea prin nevoia respectării Planului anual de evoluție a tarifelor la apă și canalizare (strategiei tarifare) în perioada 2017-2023, conform hotărârii nr. 12/02.10.2018 a Asociației Regionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Bazinul Hidrografic Someș-Tisa, precum și în nevoia de a îndeplini condiționalitățile din Contractul…  » Mai multe detalii […]

 3. Monica

  Ii puțin tariful! Faceți 10! Lei prețul ! Ce dracu le tot bălmăjiti?

  1. Anonim

   E 11.50 mai inteligentule! Fa suma dk. reusesti.

 4. Cleopatra

  Le trebuie bani PNL-istilor!!! An preelectoral!!!! Dacă nu Știați, va spun eu! Toți din conducerea Comoaniei de Apa Somes Tisa sunt pnl-isti! Începând de la Capalnasiu, Septimiu Turcas , foști primari, care actualmente trebuiau sa fie in închisoare , pana la femeile de serviciu din cadrul companiei! Asta e! România te iubesc!!!

Leave a Comment