Se pune piatra de temelie la sensul giratoriu de la Scala

Se pune piatra de temelie la sensul giratoriu de la Scala

Aproximativ 20.000 de lei pune la bataie municipalitatea pentru efectuarea unor lucrari asupra carosabilului, in doua intersectii din Zalau. Mai precis, jumatate din bani vor merge catre construirea unui rondou cu flori, in timp ce restul de bani vor folosi la amenajarea sensului giratoriu definitiv din zona Scala.

Potrivit reprezentantilor Primariei Municipiului Zalau, politistii de la rutiera au considerat util acest sens giratoriu, la intersectia strazilor Simion Barnutiu si Crisan, deoarece circulatia in zona se desfasoara in conditii mai bune. Am luat, astfel, hotararea de a amenaja un sens giratoriu definitiv, din beton si cu un rondou de flori. Investitia nu va depasi 10.000 de lei, ne-a declarat Radu Capilnasiu.

Decizia de construire a unui sens giratoriu in apropierea fostului cinematograf Scala a fost luata in iulie 2010, de cand a fost amenajat cu parapeti de plastic. In prezent, se lucreaza la marcarea zonelor unde va fi construit sensul giratoriu definitiv.

Tot in aceste zile, municipalitatea, prin intermediul SC Citadin SRL, se ocupa de refacerea carosabilului si a spatiului verde din zona Perla. La prima vedere, acesta ar insemna un nou sens giratoriu in municipiul Zalau, respectiv al optulea, insa autoritatile locale sustin ca nu este vorba de asa ceva. In apropierea restaurantului Zahana a fost construit un rondou de flori, investitia in amenajarea acestuia fiind de aproximativ 10.000 de lei. Nu vorbim despre un sens giratoriu in zona Perla, ci de reabilitarea spatiului verde, explica primarul Radu Capilnasiu. Conform spuselor acestuia, amenajarea facuta de SC Citadin vine pe spatiul afectat de lucrarile la reteaua de termoficare.

Alte articole

Leave a Comment