Se închid restaurantele în Zalău

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sălaj a hotărât suspendarea activităţii cu publicul în interiorul restaurantelor, barurilor, cafenelelor şi instituţiilor de spectacole, ca urmare a depăşirii pragului de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori.

Pentru limitarea şi prevenirea răspândirii noului coronavirus, Comitetul a dispus, începând cu data de 12 octombrie, suspendarea, pe o perioadă de 10 zile, cu posibilitatea de prelungire, a activităţii cu publicul a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor. Totodată, s-a hotărât suspendarea, pe o perioadă de 10 zile, cu posibilitatea de prelungire, a activităţii restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, care va fi permisă doar pentru clienţii cazaţi. Vor fi permise însă prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

În acelaşi timp, s-a aprobat suspendarea, pe o perioadă de 10 zile, a activităţii operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, cu excepţia pariurilor şi loteriilor unde se eliberează bilet, cu respectarea regulilor de distanţare şi a măsurilor de siguranţă sanitară, dar şi suspendarea activităţii cu publicul a instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

M. S.

Alte articole

4 Thoughts to “Se închid restaurantele în Zalău”

 1. Anonim

  Ce știți de nunți ? Am “ citație “ pe 31.1.2020!!!

 2. Anonim

  Pardon ! Pe 31.10.2020

 3. Luisa

  Dar de ce dacă coeficientul zalau e de 1,67/1000 Magazin sălăjean scrie ca se Închide?

 4. Anonim

  Trebuiau inchise din septembrie. Nunti, botezuri si majorate cu cate 150-200 persoane! Iresponsabili, mai ales patronii. Sigur ca fiecare isi apara afacerea, dar cu ce pret???

Leave a Comment