Scapa De Grijile Inmormantarii. Apeleaza La Agentia Funerara Paul

Cele mai importante criterii de selectie a firmei de servicii funerare aflate in clasamentul celor mai bune firme de profil sunt:

l programul non stop care ofera celor care au nevoie certitudinea ca vor fi ajutati sa isi pregateasca decedatul de inmormantare cu tot ceea ce implica o astfel de ceremonie.

l structura informatiilor complete de pe site-ul oficial al firmei, care permite vizitatorului sa se duca la ceea ce il intereseaza.

Serviciile firmei https://funerare-nonstop.ro sunt eficiente si estetice in sensul ca decedatul va arata bine datorita eforturilor conjugate ale tuturor specialistilor implicati in procesul de ingrijire a trupului neinsufletit.

Clientii isi pot alege modelele, fiindca alaturi de pret si explicatiile necesare, cei care au nevoie pot vedea si fotografiile reale ale produselor. In stocul magazinului firmei respective exista numai sicrie din lemn de calitate, unele mai simple, la preturi accesibile, altele mai scumpe din categoria sicrielor de lux.

In privinta nuantelor, exista sicrie de lemn de brad lacuit, dar si sicrie vopsite in nuante elegante: cognac, visina putreda din lemn de fag, mai grele, mai rezistente si mai scumpe. Toate sicriele sunt complet echipate si prevazute cu manera aurii, sa poata fi manipulate mai usor.

Exista atat de multe modele de sicrie, atat in ceea ce priveste lucratura si culoarea, cat si materialul din care sunt realizate, incat chiar si cei mai exigenti apartinatori au ce alege.

pachetele funerare se impart la randul lor in pachete funerare oferite la domiciliu sau la spital. PACHET DOMICILIU ALL INCLUSIVE – SOCIAL – GRATUIT se achita cu cuponul de pensie si apartinatorii pot primi pe loc inapoi 500 de lei sau 1 000 de lei, in functie de serviciile alese.

In cazul in care apartinatorii doresc o inmormantare de lux pentru decedat, dar nu au bani suficienti pot obtine achitarea serviciilor in rate, in urmatoarele conditii: se prezinta la agentia funerara cu talonul de pensie al decedatului, certificatul de deces in original si cartea de identitate a acestuia, dar si copie dupa cartea de identitate a apartinatorului.

-la https://servicii-funerare.ro, persoanele care au nevoie gasesc: aranjamente florale, accesorii funerare, organizare parastase, urne funerare si transport funerar.

-la categoria incinerare sunt prezentate pachete oferite la domiciliu si la spital.

-exista si rubrica de contacte, din care clientii pot lua adresa de e-mail, numarul de telefon si localizarea pe harta a firmei respective.

One Thought to “Scapa De Grijile Inmormantarii. Apeleaza La Agentia Funerara Paul”

  1. Anonim

    Servicii pentru iubitorii de trandafiri,trei la numar si rosii?

Leave a Comment