5 Thoughts to “„Scântei” la ședința de Dialog Social (VIDEO)”

 1. Anonim

  O pierdere de timp cu niste persoane care chiar nu cunosc problemele, dar, pentru aceasta pierdere de timp încasează un salar chiar frumos. Țară lucrului bine făcut.

 2. Un domn veritabil

  Toate autorizațiile de recoltare floră-faună se eliberează pe baza a unui întreg opis de acte legal prevăzute, între care este și acordul/contractul încheiat cu proprietarii/administratorii terenurilor! Măi domnule Lenți atotștiutorul și băgăcios în toate ia mai bine legătura cu ocolul silvic care îți administrează pădurea, aia au eliberat avizul, sau primăria Românași probabil! Să-ți fie rusine cum vorbești cu o doamnă!

 3. Costel

  Inca un gargariu la prefectura, sado-masonul „Santul” Laurentiu Ghiurutan stie cui se inchina cu adevarat(Lucifer), la Rabla cu el. Acest sinistru personaj e de genul „Lenti fa-te ca lucrezi”!O noua aparitie minu. S-a incadrat perfect in „criteriile stiute de unii si altii” pentru care a fost adus acolo acest geniu.

 4. Raluca

  Il propun pe Vlad Pascalau cel mai harnic si devotat viceprimar din judet sa faca parte din aceasta comisie, si mai propun si alti tineri, trebuie oameni educati, implicati, cu mentalitati noi, care vor sa faca ceva mai bun pentru oameni.De la Ghiurutan ce sa invatam? nici concursul de director la primaria Zalau, nu a fost in stare sa-l castige incompetentul, faraonul

Leave a Comment