Atenție! Vipere în pădurile Sălajului

Mai multe persoane ne-au sesizat că în pădurile din zona Ileanda au văzut șerpi despre care cred că sunt vipere. Contactat telefonic, directorul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj, Cristian Crișan, ne-a declarat că este posibilă prezența viperelor în această zonă a județului, dar nu există deocamdată constatări oficiale. La rândul său, primarul comunei Ileanda, Dănuț Pop, a explicat că vipere au fost observate în pădurea din zona Ileanda-Bizușa. „Un localnic de la noi a fost mușcat de o viperă. Sunt în pădurile din zona noastră. Au apărut și mulți șacali, sunt animale care până acum nu erau prezente în zona noastră, a Sălajului”, a explicat Dănuț Pop.

Foto: Dănuț Pop

3 Thoughts to “Atenție! Vipere în pădurile Sălajului”

  1. Anonim

    Când l-ați contactat telefonic pe directorul Crișan a răspuns din biroul de la AJVPS sau din biroul de la Apele Române, unde este tot director ?

  2. Darwin

    Mai da mare specialist este si Crisan asta…se pricepe si la vanat si la specii de serpi, iepuri, gasteropode, cefalopode,etc…

  3. Vipera berrus

    Primarul de la Ileanda, ar face bibe să nu mai dea informații cu privire la vipera omorâtă de cel mușcat…este specie strict protejată, dacă ar fi un pic atentă Garda de Mediu Sălaj, ar cam lua măsuri de tip dosar penal!

Leave a Comment