Scandal în Consiliul Local Zalău! Consilierii liberali „dezertori” îşi vor pierde funcţiile

Doi consilieri locali, foşti membri ai Partidului Naţional Liberal (PNL), urmează să fie revocaţi din funcţiile de consilieri. Motivul? În urmă cu aproximativ două săptămâni aceştia au părăsit PNL şi s-au înscris în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu – Partidul Liberal Reformator (PLR). Cei doi consilieri care au decis să plece din PNL sunt Rodica Mureşan şi Raul Dragoş.
Astfel, luni, 6 octombrie, în cadrul unei şedinţe extraordinare de Consiliu local, juristul Primăriei Zalău, Stelian Potriviţă, a prezentat o decizie a conducerii PNL prin care cei doi au fost excluşi din partid, excludere prin care urmează şă-şi piardă şi funcţiile de consilieri. „Cei doi consilieri, conform legislaţiei în vigoare, mai au termen până în data de 16 octombrie, după care pot ataca în instanţă decizia”,a precizat secretarul Primăriei Zalău.
În opinia liderului PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu, cei doi consilieri, care au aderat la PLR, „un partid care practic nu există”, nu pot să rămână consilieri din partea partidului din care fac acum parte.
De cealaltă parte, Mirel Taloş, preşedintele PLR Sălaj, susţine că, din contră, partidul există, iar cei doi vor râmâne în continuare consilieri din partea PLR.
Decizia înlăturării din funcţiile de consilieri locali poate fi atacată în instanţă de Rodica Mureşan şi Raul Dragoş. Cei care le vor lua locul celor doi foşti PNL-işti vor fi următorii aflaţi pe lista de candidaţi ai Uniunii Social Liberale.

Alte articole

23 Thoughts to “Scandal în Consiliul Local Zalău! Consilierii liberali „dezertori” îşi vor pierde funcţiile”

 1. asa ii trebuie la cucoana si la barbatu-sau care au primit functii de la partid si de la noi cei prosti care i-am ales !!!nerusinatii !!!

 2. Anonim

  Augusta, ce era daca intrebai purtatorul de cuvant al Pnl cine-s urmatorii 2 pe lista???

  1. Anonim

   ce-ar fi daca l-a intreba tu?

 3. Anonim

  Lista e lunga …

 4. Anonim

  dupa fapta si rasplata

 5. alias

  adrian andreicut e urmatorul de la pc

 6. andrei

  Doamna , credca trebuia sa scrii si declaratia lui Cacalnasiu, care a declarat ,, nu este treaba Consiliului local decizia pnl ,,, . Tov . Potrovita a incalcat legislatia citind acel documnet fara valoare juridica . Si chiar asa Augusta stii cine urmeaza pe lista? Sau pe Muri nu il intereseaza ?

 7. Anonim

  Rodica te intorci la picioare si maini rupe .

 8. AVRAM IANCU

  Bravo, ca s-a sesizat cineva cu privire la pupincuristii cei doi.

 9. XXzzrealitatea

  razi tu razi ,dar nu-i rasul tau cucoana !

 10. nae ledra

  Tradatori mizerabili !!!

 11. Anonim

  Uitati-va la popandaul cu mustata din spatele cucoanei, ce moaca de derbedeu are cu mustata lui…EL este capul tuturor relelor!!! Dar stati ca -i vine si lui randul, odata cu seful lui;

 12. raul

  Rodica, nu te lasa! Fa o conferinta de presa si spune tot ce se petrece la PNL. Spune cine conduce filiala de cand a venit radu! Noi stim cat ai muncit in acest partid, cate organizatii ai pus pe picioare in tot judetul, cate actiuni ai intreprins ! Eu stiu ca nu cu drag te-ai desprins din acest partid, dar daca nu ai fost dorita…In biroul judetean PNL sunt doar locotenentii lui radu, ceilalti sunt…pulimea! Spune tot ce stii, ai o obligatie morala fata de toti adevaratii PNL-isti

 13. membru PNL

  Nu sunt nici tradatori si nici mizerabili! Tradatori si mizerabili sunt cei pentru care au luat aceasta decizie. Vor mai migra si altii ca la umbra lui capalnasiu, valer, nistorescu, se usuca tot…

 14. Anonim

  rodi si popandau ala nenorocit de sotu-so planuiesc de ceva vreme sa tradeze. cu tot cu pinguinu porno de talos. stati linistiti…… toti penelistii stiu asta. amu li s-o ivit oportunitatea sa fuga ca sobolanii de pe vapor crezand ca se scufunda. baiu lor ii ca au fugit de pe vapor pe o barcuta pneumatica ce mai are o luna si intra la apa de tot sau o inghite rechinu de pesedeu. atunci o sa vada ce-i instructia comunista…

  1. Anonim

   dezastru de o parte si de alta ,toti sunteti varza.voi nu sunteti liberali ,eu cunosc altfel de liberali.

 15. XXzzrealitatea

  ce munca a depus d-na rodica la pnl ? nu a facut nimic , numai plimbari la bucuresti cu masina (transurbisului) si poze cu vipurile ,nici o actiune gandita de dansa ba dimpotriva destabilizare totala in partid .bine ca a plecat ,este la locul potrivit .

  1. Anonim

   Cele cateva actiuni reusite organizate de PNL Zalau in ultimii doi ani, mai ales actiunile organizatiei de femei, au avut-o in centru pe Rodica Muresan. Cum a fost apreciata? Grozav, adica scoasa in decor de cei la care le era ciuda – devenise prea vizibila. Restul a curs de la sine.

 16. unul

  Care PNL ? Acum se numeste PD(N)L. Sub conducerea lui „sase case „si datorita lui „cacarau” a ajuns pnl-ul sa curete pdl-ul de jeg si sa-l reabiliteze dupa toate cate a facut cat a fost la guvernare. credeti ca am uitat? Se intorc Bratienii in mormant !

 17. Vasile

  Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mirajulnaturii@gmail.com

 18. Anonim

  Adica cei pe care i.am votat in usl si acum sunt in acl sunt fete mari.?Aceia sunt adevaratii tradatori.

 19. Ioan

  In loc sa cautati in alta parte, opriti-va aici! Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: ioanheredea@yahoo.com

 20. liviu

  Mai Heredea ,nume de sluga,lasa comentarii pe articol .Tepari sunt in Romania cati vrei.Rog adm. Graiul sa excluda astfel de comentarii,s-ar putea sa fiti acuzati de complicitate la excrocerii admitand reclamele acestor impostori.

Leave a Comment