Șapte ani după gratii după ce a batjocorit două bătrâne

Un sălăjean de 42 de ani a fost condamnat la șapte de închisoare cu executare, fiind cercetat în stare de arest preventiv, la sfârșitul lunii octombrie 2018 și trimis în judecată pentru viol.

Soluția a fost pronunțată la finalul săptămânii trecute, de judecătorii jibouani. Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi supusă căii de atac. Bărbatul, bănuit de comiterea unor infracţiuni contra  libertăţii şi integrităţii sexuale, asupra unor femei de 79, respectiv 80 de ani, din judeţul Sălaj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în cursul zilei de 27 octombrie 2018. Faptele au avut loc în perioada septembrie-octombrie 2018. Potrivit datelor furnizate de IPJ Sălaj, în data de 26 octombrie 2018, o femeie de 79 de ani a sesizat Poliţia despre faptul că, în noaptea de 25 spre 26 octombrie, un bărbat necunoscut a pătruns în locuinţă şi, prin constrângere fizică, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

Din probatoriul administrat de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 4 spre 5 septembrie 2018, acesta a pătruns în locuinţa altei vârstnice, o femeie de 80 de ani, şi a încercat să întreţină cu aceasta relaţii sexuale împotriva voinţei ei. Fapta nu s-a consumat, întrucât victima a reuşit să se apere.

 

 

Alte articole

Leave a Comment