Sălajul, „împânzit” de farmacii

În județul Sălaj funcționeză peste 70 de farmacii, au anunțat reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj. Din totalul unităților farmaceutice, 36 funcționează în comune, iar alte 36 în cele trei orașe și în municipiul Zalău. Tendința este de creștere a numărului de unități farmaceutice prin deschiderea de noi puncte de lucru în comunele mai mari, dar și în municipiul Zalău. Din păcate, doar câteva farmacii din județ funcționează uneori și pe timpul nopții. Cel puțin în Zalău, doar o singură farmacie funcționează în permanență.

Fotografie cu rol ilustrativ

5 Thoughts to “Sălajul, „împânzit” de farmacii”

 1. […] În județul Sălaj funcționeză peste 70 de farmacii, au anunțat reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj. Din totalul unităților farmaceutice, 36 funcționează în comune, iar alte 36 în cele trei orașe și în municipiul Zalău. Tendința este de creștere a numărului de unități farmaceutice prin deschiderea de noi puncte de lucru în comunele mai mari, dar și în municipiul Zalău. Din păcate, doar câteva farmacii din județ funcționează uneori și pe timpul nopții. Cel puțin în Zalău, doar o singură farmacie funcționează în permanență. Fotografie cu rol ilustrativ Citeste mai mult […]

  1. Geanina

   De ce nu trageți și concluzia la acest articol? Aceia ca suntem ….bolnavi! !! Nici una nu ca da faliment! Ba din contra! Se vor mai deschide câteva!!!

   1. Firicel

    Intr-o Românie bolnava, într-un județ aflat in comă e nevoie de mult mai multe farmacii!!!

  2. Dorel

   De ce nu trageți și concluzia la acest articol? Aceia ca suntem ….bolnavi! !! Nici una nu va da faliment! Ba din contra! Se vor mai deschide câteva!!!

 2. […] În județul Sălaj funcționeză peste 70 de farmacii, au anunțat reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj. Din totalul unităților farmaceutice, 36 funcționează în comune, iar alte 36 în cele trei orașe și în municipiul Zalău. Tendința este de creștere a numărului de unități farmaceutice prin deschiderea de noi puncte de lucru în comunele mai mari, dar și în municipiul Zalău. Din păcate, doar câteva farmacii din județ funcționează uneori și pe timpul nopții. Cel puțin în Zalău, doar o singură farmacie funcționează în permanență.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment