Sălăjenii proprietari Volkswagen își pot verifica mașinile pe internet

În urma scandal internaţional, compania germană a pus la dispoziţia clienţilor un soft online, unde pot verifica dacă maşina lor este echipată cu softul ce trişează la testul de poluare.

Doar în România, peste 100.000 de proprietari de maşini ar putea ajunge în service-uri cu autoturismele produse de Volkswagen, după ce compania nemţească a fost acuzată că trişează la testările de poluare după ce a instalat sisteme speciale. Compania de automobile a înfiinţat un sistem de verificare online pentru toţi clienţii cu maşini care ar avea instalat sistemul ce duce în eroare măsurarea nivelului de noxe.

Pe pagina oficială de internet a companiei există o aplicaţie prin care fiecare posesor de maşină Volkswagen poate verifica dacă maşina sa este printre cele care au probleme cu poluarea.

Aplicaţia funcţionează pe baza seriei de şaşiu, iar rezultatul este afişat imediat. Astfel, dacă maşina este dotată cu softul trucat, atunci proprietarul este îndrumat către service. În caz contrar, aplicaţia anunţă că maşina are toate echipamentele în regulă.

One Thought to “Sălăjenii proprietari Volkswagen își pot verifica mașinile pe internet”

  1. Anonim

    de nu puneti un link ?

Leave a Comment