Șofer din Sălaj oprit în trafic, în Sibiu: ce au găsit polițiștii în portbagajul autoturismului

Un sălăjean a fost oprit, zilele trecute, în trafic, pe raza județului Sibiu, pentru efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară. Polițiștii au avut însă, surpriza, să constate că în portbagajul mașinii se găseau zeci de litri de alcool, fără documente legale de proveniență. „În data de 3 aprilie 2019, în jurul orei 09,45, în timpul desfășurării activităților specifice pe linie rutieră, pe DN 1, km. 265, în afara localității Arpașu de Jos, polițiștii rutieri au oprit un autoturism al cărui conducător auto fusese depistat efectuând manevra de depășire neregulamentară. Șoferul, în vârstă de 32 de ani, din jud. Sălaj, s-a ales cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Totodată, în urma verificării autoturismului, polițiștii au constatat că bărbatul transporta cantitatea de aproximativ  95 de  litri de lichid incolor, posibil alcool, destinat vânzării, fără a putea prezenta documente legale de proveniență.

În cauză s-au întocmit actele constatatoare, urmând ca, în funcție de concentrația etilică a lichidului, să se stabilească natura penală sau contravențională a activității de comercializare a produsului.

 

 

 

One Thought to “Șofer din Sălaj oprit în trafic, în Sibiu: ce au găsit polițiștii în portbagajul autoturismului”

  1. Rozi

    Tebuia sa puna si 100 de cununi de ceapa de Pericei, niste s;anina si cas de oaie, le putea numai material de promovare a judetului

Leave a Comment