S-a terminat uleiul de la UE

Stocul de 9.100 de litri de ulei pe care Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj l-a alocat Primăriei Zalău pentru a distribui către beneficiarii Programului European de Distribuire a Alimentelor, s-a epuizat ieri dimineaţă. “Am ajuns la ora 8 dimineaţa la punctul de distribuire a alimentelor. Am găsit la coadă aproximativ 40 de persoane şi am aşteptat mai bine de două ore până să-mi ridic pachetul. Am primit toate alimentele, mai puţin uleiul, întrucât se terminase. Mi s-a spus să revin, că se aşteaptă încă un transport. Ca mine mai erau şi alţi oameni, inclusiv persoane care şi-au ridicat marţi spre seară o parte din alimente şi azi au revenit după ulei”, ne-a declarat Ana G., o pensionară din Zalău.

Prin acordul de cooperare semnat între Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură şi Consiliul Judeţean Sălaj, judeţului nostru îi revin 280.255 de litri de ulei. Din această cantitate, sâmbătă 24 noiembrie, Sălajul a primit circa 11.000 de litri de ulei, Zalăului revenindu-i 9.100 de lei.

La nivelul municipiului Zalău, 5.224 de persoane cu venituri reduse au fost incluse pe lista beneficiarilor de alimente comunitare. Fiecărui beneficiar îi revin 16 kg de făină albă, 6 kg de faină de mălai, 1,2 kg paste făinoase, 0,6 kg biscuiţi, 7 kg de orez, 4 kg de zahăr, 7 litri de ulei, 1 kg de fasole boabe, două conserve de mazăre, două conserve de roşii, o cutie de bulion.

Alte articole

4 Thoughts to “S-a terminat uleiul de la UE”

 1. EU

  SOBOLANILOOOOOOR DATI ULEIUL MURIVAR COPII SA VA MOARA RADULEEEEEEEEE HOTULEEEEEEEEEEEEEEE ZII LA SOGORU TAU DIN AMERICA SA TI TRIMITE NISTE ULEI NAI NOROC CA SA NU FURI DE LA SARACI GUNOIULEEEEEEEEEEEEEE

 2. GUTA

  E VRAJEALA TOT CE CRIETI PEAICI ULEIUL S A DAT SA SE NCHIDA GURA PRESEI CA S A DAT CEVA RESTUL E VRAJEALA OAMENII N OR MAI VEDEA ULEI DECIT IN KAUFLAND S AU IN ALTE MAGAZINE SI CREDETIMA STIU CE VORBESC ,DIN PACATE CA OAMENII TAC CA PROSTII CA DOAR AR FI DREPTUL LOR

 3. Anonim

  care 600 gr biscuiti si 1200 gr paste ca pe mine m-au prostit, mi-au dat doar 500 gr biscuiti si 800 gr paste. Sa va fie rusine ca numa trisperi ati pus acolo si ti le arunca toate pe masa si nu ai timp sa stai sa le numeri…rusine sa le fie!

 4. Anonim

  nu-i vorba de mine dar sunt batrani necajiti care au pensie de 350 ron si mi-ar fi imposibil sa cred ca doar pe mine m-au prostit, stale-ar in gat la toti care prostesc oamenii!

Leave a Comment