Reprezentanţii Casei de Pensii organizează acţiuni informative cu şimleuanii

Vârstnicii din oraşul Şimleu Silvaniei, dar şi alte categorii de persoane care vor să afle informaţii cu privire la sistemul public de pensii, sunt aşteptaţi vineri, 1 noiembrie, la o consfătuire organizată de Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj. Acţiunea va avea loc la sediul Primăriei Şimleu Silvaniei, începând cu ora 10.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care întâmplină dificultăţi cu privire la legislaţia în domeniul pensiilor, oficialii instituţiei organizează la finalul acestei săptămâni o consfătuire cu toţi cetăţenii, deopotrivă pensionari şi salariaţi, din zona oraşului Şimleu Silvaniei. După cum a precizat Mircea Pop, purtătorul de cuvânt al CJP Sălaj, participarea nu implică nici un cost din partea cetăţenilor, în cadrul întâlnirii fiind oferite în mod gratuit informaţii cu privire la legislaţia în domeniul pensiilor, pe care cei interesaţi vor să le afle. „Condiţiile de pensionare, actele necesare pentru întocmirea dosarului de pensionare, asigurările, contribuţiile obligatorii şi contractele de asigurare sunt doar câteva din informaţiile pe care cetăţenii le vor primi în mod gratuit de la reprezentanţii instituţiei noastre. Desigur, orice nelămurile a cetăţenilor cu privire la legislaţia în domeniu va fi clarificată în cadrul întâlnirii, iar în cazul unor probleme pe care le întâmpină persoanele, acestea vor fi consiliate”, a precizat purtătorul de cuvânt al CJP Sălaj.
Astfel de întâlniri vor fi organizate în cursul săptămânilor viitoare în localităţile Jibou şi Cehu Silvaniei, care se adresează tuturor cetăţenilor din localităţile aparţinătoare celor două oraşe.

Alte articole

Leave a Comment