ReNNEn organizează săptămânal curse cu plecare din România spre Germania și retur!

ReNNen, firmă de curierat pe plan internațional, este cea cu care poți pleca în fiecare săptămână din România spre Germania, dar și retur. Organizează curse din orașele principale din România spre orașele cele mai mari din Germania. Vorbim de o echipă profesionistă până la cele mai mici detalii, preocupată de confortul pe care îl vei simți pe toată perioada călătoriei.

Dacă vrei să pleci din România spre Germania sau din Germania spre România în deplină siguranță, atunci reNNen este soluția. Cu peste 10 ani de experiență, reNNen vine în întâmpinarea ta cu o flotă auto bine pusă la punct, flotă auto prin intermediul căreia călătoria ta va fi situată sub semnul siguranței depline.

 

Curse din România în Germania cu microbuzul la preț accesibil oricui!

 

Cu siguranță pui un mare accent și pe prețul pe care ești nevoit să îl plătești pe un bilet de călătorie cu microbuzul din România în Germania. Ei bine, află că la reNNen, când vine vorba despre transport persoane din Romania in Germania, prețul începe de la 100 Euro. Bineînțeles, în cazul în care optezi pentru un bilet dus-întors, va fi vorba despre o reducere de 10%.

 

Pentru a intra în contact cu informații exacte cu privire la prețul unui bilet cu microbuzul din România în Germania, cel mai bine iei legătura cu personalul firmei. Mai multe detalii pe reNNen.ro.

 

De ce acte ai nevoie pentru a călători din România în Germania cu reNNen?

 

Dacă este pentru prima dată în care călătorești din România în Germania sau retur, trebuie să știi că ai neapărată nevoie de câteva acte. Urmărind îndeaproape prevederile Uniunii Europene, se pare că este vorba despre cartea de identitate sau pașaportul valabil, dar și de declarația specifică de împuternicire, în cazul în care vorbim de călătoria pentru un minor (singur sau însoțit de unul dintre părinți).

 

Mai mult decât atât, pentru a călători din România în Germania sau retur ai nevoie și de cazier și procură de la cei doi părinți în cazul în care însoțești un copil ce nu este al tău. Dacă ești cetățean al Republicii Moldova, ai nevoie atât de viză, cât și de pașaportul biometric. Mai multe detalii în acest sens pe reNNen.ro.

 

Rezervările pentru plecările din România în Germania se fac online, pe reNNen.ro. Completează câmpurile obligatorii cu informații cât mai exacte și mai clare. Pentru orice nelămurire nu ezita să iei legătura cu personalul firmei, capabil să îți ofere suport și sfaturi utile.

 

ReNNen este și firmă de transport colete din România în Germania!

 

Pe aceeași firmă te poți baza și atunci când vrei să trimiți un colet din România spre Germania sau retur. Tot ce trebuie să faci în acest sens este să accesezi reNNen.ro și să faci chiar acum o rezervare pentru coletul tău. Nu te costă nimic – totul se realizează în timp real!

 

Înainte de a beneficia de serviciile acestei firme de curierat Romania Germania, probabil te-ar interesa să afli cât te costă să trimiți un colet în străinătate. Ei bine, află că la reNNen prețul pe care trebuie să îl plătești pentru expediere este calculat în funcție de greutatea și volumul coletului tău.

 

În cazul în care trimiți mai multe colete în străinătate cu reNNen, ceea ce înseamnă din start un volum mai mare, vei beneficia de o reducere substanțială de preț. Cu reNNen intri în contact doar cu beneficii! Aruncă o privire și peste părerile clienților activi dacă nu ai mai colaborat cu reNNen până acum și ai dubii în privința calității serviciilor.

 

Ai în vedere faptul că nu poți expedia orice prin curier în străinătate. Îți este interzis să trimiți substanțe stupefiante, explozive sau radioactive, bani sau cecuri cu valoare la purtător. De asemenea, nu poți trimite droguri, metale sau pietre prețioase și nici bijuterii, arme de foc sau arme albe. Lista completă a produselor pe care nu ai voie să le trimiți prin curier în străinătate este disponibilă pe reNNen.ro.

 

Nu ai o limită în ceea ce privește greutatea coletului, însă ai grijă ca acesta să fie pregătit așa cum se cuvine. Mai exact, asigură-te că încape într-o cutie de carton. Aceasta îi va oferi extra protecție. Poți înfășura coletul și în folie cu bule sau alte materiale asemenea. Asigură-te că ai lipit eticheta cu numele și adresa destinatarului, dar și al expeditorului.

 

reNNen.ro este o sursă parcă infinită de informații cu privire la pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a trimite un colet din România în Germania sau retur. Ia legătura cu personalul firmei reNNen pentru a afla informații în timp real cu privire la statusul expedierii coletului tău:

0735 814 340

contact@reNNen.ro

 

 

Leave a Comment