Consilierul județean Anna Bogya, numit secretar de stat

Anna Bogya, consilier județean UDMR Sălaj, a fost numită secretar de stat în cadrul cabinetului vicepremierului Kelemen Hunor. Numirea a avut loc la începutul acestei luni. Anna Bogya, în vârstă de 32 de ani, este și preşedintele executiv al organizaţiei de femei a UDMR, iar în calitate de consilier județean a fost secretar în Comisia Juridică, administraţie publică locală şi situaţii de urgenţă. Este licențiată în Administrație Publică și de asemenea, a urmat un master în domeniul Administrație Publică și Drept. Primul loc de muncă al noului secretar de stat a fost la Primăria comunei Crasna, unde în perioada 2013 – 2017, după absolvirea studiilor universitare a ocupat funcția de asistent social. Din experiența sa profesională amintim: expert evaluator proiecte la GAL Valea Crasnei și Barcăului, director programe UDMR, președinte de organizație la Asociația Consiliul Consultativ al Tinerilor din județul Sălaj.

9 Thoughts to “Consilierul județean Anna Bogya, numit secretar de stat”

  1. Anonim

    Felicitari ! si mult succes in activitate.

  2. Anonim

    Ce activitate ?

  3. este o femeie dedicata intereselor proprii, a apropiatilor si doar apoi a ungurilor, de romani ii se falfaie tare de tot ! dar este frumoasa !!!

    ce tot bateti campii !! este nevasta cui trebuie, a unui politician !! si este frumoasa tare !! asta este adevarul, restul sunt balarii !!
    a fost angajata la primarie pe vremea lui Pop Emeric si se stia ca sotul ei o sa-i ia locul lui Pop la primarie !
    a fost DOAR un simplu angajat, dupa valoare profesionala a ei !! ASISTEN SOCIAL !!
    dupa ce sotul a ajuns primar a fost bagata in administrarea banilor europeni !! ea, si apropiati ei, impreuna cu „popa” PApp, sunt experti in a „sifona” fondurile europene. Derulan pe ea si apropiatii ei o multimer de proiecte, toate de „succes” mai ales ca nimeni nu a aut curajul sa se aplece asupra lor si sa le analizeze un pic cu un ochi mai critic, aste este un avantaj de a fi cu spatele asigurat de politica
    Singura diferenta intre ea si asociati ei, cu MORE, alt popa, din Valea Pomilor, este ca ea inca nu a fost condamnata de DNA, dar este tanara si are timp !

  4. aaa

    Cu experienta asta………sigur o sa il ajute pe vicele Hunor

  5. IO

    Votați USR – să vă pună prefect ungur …. care să vă cinstească martirii de la IP și TRAZNEA … Bravo Salajeni … ce să mai zi cu cântăciosu :_;) să vă trăiască … ca amus bat ……………….

  6. Eu zic ca orice salajean promovat la centru e un castig pt Salaj

    indiferent de etnie.

  7. cosbuc

    Ce plus valoare poate sa aduca ea, guvernului Romaniei, cu asa „expertiza” profesionala ???
    Romanie plai cu (boi) flori !!!

  8. andrei

    imi place comentariul de la 16 19! le-ai zis-o pe sleau

  9. Anonim

    Licentiata la filiala Zalau 👏👏👏. OK. Succesuri!

Leave a Comment