Punct de vedere: Sunt mândru că sunt român, dar mi-e rușine cu premierul meu

Trăim într-o perioadă ciudată, în care valorile sunt răsturnate, în care cuvintele cinste, corectitudine, bun simț, curaj sau loialitate nu sunt prețuite și sunt înlocuite de circ, batjocură, incultură, obraznicie, nesimțire. Dar ce e mai grav, e faptul că toate acestea le regăsim într-un singur om: premierul României.
Dincolo de gafele și stâlcelile limbii române, de generatoare de fake news-uri, minciuni și deformări ale realității, constatăm că, din păcate, premierul româniei debordează de prostie, nesimțire, dublată de tupeu nemărginit. Am ratat ca țară, în ultima perioadă foarte multe oportunități, atât europene cât și transatlantice, care cel mai probabil nu se vor mai întoarce, toate din cauza guvernării PSD, a guvernului submediocru livrat de acesta și a celui mai slab și penibil premier al României din toate timpurile. Iar cel mai grav lucru, despre care se vorbește mai puțin, este prejudiciu grav de imagine adus României și implicit poporului român.
Respectul se câștigă greu și se pierdere ușor. Am pierdut, în această perioadă, orice dram de încredere și de respect din partea partenerilor noștrii, care, dacă va fi vreodată recuperat, va însemna probabil mulți ani de muncă pentru niște oameni responsabili, care vor face tot posibilul ca să repună România pe un făgaș normal. Dar nota de plată pentru asta va fi foarte mare, iar de plătit, vom plăti cu toții.
Sorin Mureşan

Alte articole

3 Thoughts to “Punct de vedere: Sunt mândru că sunt român, dar mi-e rușine cu premierul meu”

  1. Roza

    Nu esti singur……… daca te consoleaza asta!

  2. Anonim

    Esti mandru ca PSD -ul ti-a dat salar marit daca esti bugetar.Esti mandru cand esti privat si poti fura linistit cat timp PSD-ul vegheaza.Esti mandru ca esti roman dar esti un misogin.Avem cel mai frumos prim ministru de cand e Romania tara,bai misoginilor.

  3. Anonim

    sunt mându că sunt român dar nu sunt mându că am fost fraier și m-am lăsat înșelat de Sorin Mureșan – Rovena S.R.L.

Leave a Comment