Bărbat prins sub un tractor. Utilajul s-a răsturnat pe un drum din Bizușa

Garda de intervenţie Ileanda din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ISU ”Porolissum” Sălaj a fost solicitată să intervină la un eveniment rutier, în care a fost implicat un utilaj, petrecut pe un drum din localitatea Bizuşa Băi.

Potrivit reprezentanţilor ISU Sălaj, în urma incidentului, două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind surprinsă şi având ambele membre inferioare prinse sub utilajul răsturnat într-un şanţ. Pompierii au extras victima conştientă şi au predat-o unui echipaj al ambulanţei.

Din comunicatul remis presei de IPJ Sălaj a rezultat că, marți la ora 01.45, la km 0+35, un bărbat de 37 de  ani, din Judeţul Maramureş, în timp ce conducea un utilaj forestier prin localitatea Bizușa, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat într-un pârâu. În urma impactului, pasagerul din utilaj, un bărbat de 37 de ani, din comuna Ileanda, a fost prins sub utilaj.

După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. Acesta a fost identificat în scurt timp de la sesizare. La testarea cu alcooltestul, şoferul avea o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pasagerul o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de  vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului, fapte prevăzute de Codul Penal.  

Alte articole

Leave a Comment