Protecția Consumatorilor Sălaj: unele bănci refuză să restituie banii încasați ilegal de la clienți

Zeci de sălăjeni nemulțumiți au cerut în acest an sprijin la Comisariatul în Protecția Consumatorilor Sălaj, pentru soluționarea problemelor pe care le au cu unele băncile. Prezent la ședința Colegiului Prefectural din cadrul Instituției Prefectului Sălaj, comisarul șef adjunct al Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Sălaj, Dorel Fechete a atras atenția că în județ există bănci care refuză să le restituie clienților sumele încasate ilegal, asta deși există sentințe judecătorești finale și irevocabile. Dorel Fechete a precizat că există nenumărate situații de acest gen, iar sălăjenii care se află în astfel de situații sunt îndemnați să sesizeze comisarii în protecția consumatorilor.

2 Thoughts to “Protecția Consumatorilor Sălaj: unele bănci refuză să restituie banii încasați ilegal de la clienți”

  1. Anonim

    Nerespectarea unei hotarâri judecătorești definitive este caz penal. Așa că puneți procurori pe cei din bănci, care nu se conformează.

    1. pagubit

      „Puneti” cine? Nu e prima data cand se intampla asa ceva in tara lui „asa vrea muschii mei!” Dar cum sa astepti dreptate de la pitici cand pestele pute chiar de la cap? Pagubitii trebuie sa cheltuie din nou, adresandu-se unor executori judecatoresti sau procurorilor…cum nu vii tu Ţepes Doamne!

Leave a Comment