Bărbat din Jibou – după gratii. A insultat și a amenințat un polițist

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Jibou au depistat și reținut, în cursul zilei de ieri – 15 decembrie, un bărbat în vârstă de 29 de ani din Jibou pe numele căruia Judecătoria Jibou a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Acesta a fost condamnat la 2 ani, 8 luni și 28 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de ultraj. Mai exact, în urmă cu patru ani, bărbatul a amenințat și a adresat injurii unui polițist. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj și urmează să fie transferat la Penitenciarul Satu Mare, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

3 Thoughts to “Bărbat din Jibou – după gratii. A insultat și a amenințat un polițist”

  1. ion

    Pe bune? Cu executare? Altii, nici pentru crime nu primesc cu executare.

  2. […] transferat la Penitenciarul Satu Mare, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat. Sursa: magazinsalajean.ro Citeste mai […]

  3. Tara lui papura Voda,Unde esti tu Vlad Tepes!!

    Extraordinar cati mai sunt din astia si totusi nici macar amenda nu platesc,sa va fie rusine,asa se vede ca doar justitia divina poate face dreptate in judetul asta,pt ca multi se dau nebuni si nu le atinge nimeni,rusine!!!!!

Leave a Comment