Premiu de excelență în eficiență energetică pentru Primăria Zalău

Municipiul Zalău a primit premiul de excelență în eficiență energetică într-o gală organizată de Asociația Municipiilor din România la București, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Evenimentul, organizat în cursul acestei săptămâni, își propune să prezinte cele mai bune proiecte ale primăriilor de municipii și să premieze performanța în domenii de interes pentru administrația publică locală.

Primăria municipiul Zalău s-a înscris la această Gala cu proiecte la cinci domenii: Educație de calitate și tineret – Construire Creșă Meseș și Reabilitare internat la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău; Coeziune socială și solidaritate – Amenajare centru de zi pentru copii; Transport public și mobilitate urbană durabilă – Achiziția a 20 de autobuze electrice și dezvoltarea sistemelor ITS; Eficiență energetică – Programul de creștere a eficienței energetice a clădirilor publice și rezidențiale – Liceul de Artă „Ioana Sima”, Liceul Reformat „Wesselenyi” Zalău, Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău și Liceul Ortodox „Sfântul Nicolae” Zalău, iar în final a primit trofeul pentru Excelență în eficiență energetică.

„Ne onorează acest premiu și este un imbold pentru echipa noastră să continuăm cu și mai multă determinare dezvoltarea comunității. Am reușit să eficientizăm energetic, prin fonduri europene, zeci de clădiri publice și locuințe private, municipiul nostru fiind recunoscut la nivel național pentru multitudinea acestor tipuri de investiții finalizate, în derulare sau care așteaptă semnarea contractelor de finanțare. Mulțumesc întregii echipe care a pus umărul la accesarea fondurilor, partenerilor noștri, beneficiarilor acestor proiecte derulate de Primăria Municipiului Zalău și Asociației Municipiilor din România pentru distincția oferită”, a spus primarul Zalăului – Ionel Ciunt.

La gala de anul trecut, Primăria Zalău a primit trofeul pentru „Excelență în sănătate și asistență socială”.

One Thought to “Premiu de excelență în eficiență energetică pentru Primăria Zalău”

  1. […] Municipiul Zalău a primit premiul de excelență în eficiență energetică într-o gală organizată de Asociația Municipiilor din România la București….  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment