Proiecte pe banda rulanta la sedinta de Consiliu Local

Consilierii municipali au aprobat in sedinta ordinara de ieri, 17 proiecte de hotarare si 9 diverse. Initial au fost supuse spre aprobare un numar de 19 proiecte si 9 la diverse, dar din anumite motive, unul a fost retras, iar celalalt nu a primit voturile necesare pentru a putea fi pus in practica.

Printre proiectele care au primit unda verde din partea consilierilor municipali s-a numarat si cel legat de achizitionarea serviciului de ridicare, transport, depozitare, paza si eliberare a autovehiculelor stationate neregulamentar pe domeniul public. Alaturi de acest proiect a mai fost aprobat si Regulamentul de desfasurare a activitatii. Discutiile nu au intarziat sa apara si, in principal, au fost legate de costurile prea mari aplicate pentru cei care parcheaza haotic pe domeniul public. Comparativ cu alte localitati, pretul nu este prea mare. Initial, pretul a fost modificat si implicit redus, a precizat Radu Capilnasiu, primarul municipiul Zalau.

Un alt proiect care a trecut prin mainile consilierilor municipali vizeaza prelungirea contractelor de inchiriere a terenurilor, proprietatea publica/privata a municipiului Zalau, pe care sunt amplasate chioscuri.

Vom reveni cu detalii despre acest subiect in numarul nostru viitor.

Leave a Comment