Programul Rabla: S-a prelungit termenul de depunere a dosarelor

Termenul pentru depunerea şi validarea dosarelor firmelor şi instituţiilor publice în Programul “Rabla” a fost prelungit din nou. Preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), Adrian Gearâp, a dispus prelungirea acestuia până în data de 31 octombrie.
Până în prezent, persoanele juridice şi instituţiile publice au depus la AFM 1.170 de dosare. Lista celor acceptate şi respinse în program este publicată pe site-ul AFM, la secţiunea aferentă programului. Persoanele juridice şi instituţiile publice respinse au posibilitatea de a depune, la sediul AFM, un nou dosar de finanţare în vederea participării în program, până la termenul menţionat.
Prin Programul “Rabla”, AFM a emis iniţial 3.000 de tichete valorice pentru persoanele juridice, respectiv operatori economici şi instituţii publice. În 10 septembrie, printr-o dispoziţie a preşedintelui AFM, numărul tichetelor pentru persoane juridice a fost suplimentat cu 903, reprezentând numărul de tichete rămase dintre cele repartizate colectorilor pentru persoane fizice.
În Sălaj, până în acest moment au fost admise în Programul „Rabla” 2013 şase instituţii publice, respectiv Primăria Hereclean şi Consiliul Judeţean Sălaj, ale căror dosare au fost acceptate în luna septembrie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău şi Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă, acceptate în luna august, SC Pază Obiective şi Intervenţie SRL şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Sălaj, în luna iulie.

Alte articole

Leave a Comment